Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li mogu da odjavim fiksni telefon, a da mi rade ADSL i IPTV? Fiksni telefon nije na moje ime.

Mislim da ovo nije moguće, bez obzira na koga je, ali ako uspeš javi, ima nas još koji bi isto to uradili.:d

Pa neka su sve Blu-rey filmovi da li stvarno mislis da neko ko ima porodicu,posao,ide u skolu ili studira moze sve to da odgleda za mesec dana?:trust:

neko idalje nekonta da kada se nesto pojavi da su tada brzine najvece a ti sada da uzmes da skidas neki film koji se pojavio pre mesec i vise, ce ga skines ali za par dana jer ce toliko brzine da budu lose da to nije normalno... covek isto radi ko i ja sada skine a gleda kada uhvati vremena, jer ja necu nesto sto mi se sada gleda da prvo stavim da se to skida pa da cekam pa dok namestim prevod ovako sam vec skinuo namestio prevod i na cekanju je dok nepozelim da gledam isto tako radim sa dvd filmovima, serijama i hd filmovima... ali svako ima svoje razmisljanje i radi onako kako misli da je njemu najbolje...

Ovo bre vise nije normalno :mad:

Torrenti se vucu na 0.X, stranicu pokusam da otvorim nece, posle pokusam refresh otvori je odma'. Znaci minut radi minut ne. Nemogu nista da igram online (jednostavno kad net stane CS zakuca i ode sve u ku**c, flash igre na FB isto).

Je l' sam ja izolovan slucaj ili da zovem teleKONJ i da im se naje**m majke? :mad:

Meni je uz pomoć speed up-a i malo sreće brzina oko dve godine bila 4096/256 do pre mesec-dva otprilike kada sam uzeo iptv na probu i vratio ga. Nakon toga su me spustili nazad na click1 koji sam inače i plaćao. Od tada internet radi jako loše ne vezano za to što je sporiji nego pravi probleme jednostavno i ima slab odziv.

P.S. Da li neko zna zašto sada kada pokušam da uradim speed up kaže da je nepoznata ip adresa? Davno kada sam pokušao pošlo mi je za rukom bilo i duplirao sam up i down i od onda kako su bila ubrzanja meni su samo duplirali isto.

Poslednja izmena:
Da kucnem u drvo, otkako sam uveo studentsku ponudu sve mi radi savrsheno. Nema vise lagovanja, losih pingova...

Napokon je sve proradilo kako treba, torrenti su nazad na 55KB/s a surf radi savrseno :)

Dali se u promociji 3 meseca po 1 dinar moze aktivirati speedup?Kako onda naplacuju ako je promocija 1 din mesecno?Dali to mozda znaci da se deaktivira free period pa stigne racun od 1400 din?Kakva su vasa iskustva?Koristim i iptv promo mesec dana..

I Radijus Vektor je ubrzao za duplo svoje brzine,a u Telekomu ne pomisljaju na tako nesto.E sada je pritisak porastao jel je Bgd prekriven kablovskim operaterima koji daju 4 x brzi internet za iste pare.A ugovori su vremenski i polako isticu.Mirise na dobar odliv korisnika sa ADSLa na kabl.
Samo posmatram!

Bezite sa Lelekoma ....
Svi.

Posto sam usao lagano u cetvrtu nedelju od kada mi je prestao da radi IPTV a resenje nije ni blizu poceo sam da razmisljam da se prebacim na omrazeni mi SBB. Kod SBB su mi smetale uzasne birokratske procedure i isti takav tretman korisnika i rekao sam sam sebi nikada vise kod njih, ali sta sad reci za Telekom?
Gledam ponudu vezanu za kablovsku i internet na 12 meseci FLAT i dopada mi se.Jedino mi se ne dopada razvlacenje kablova po stanu ali mislim da bi i to nekako pregrmeo sa protokom od 4096/256!

Poslednja izmena:
Ja sam skoro sa telekoma presao na verat i radi ako ne bolje onda sigurno u rangu sa telekomovim internetom.
I jos 3 meseca besplatno sa brzinom 4Mbit i ugovorom na 12 meseci kao kod telekoma.

Begao bi i ja ali jedino na PTT kablovsku imam mogućnost. Da li ima neko iskustava sa PTT kablovskim broadbandom. Nedoumica da li preći ili ne u Novom Sadu.

do mene je sa dve razlicite strane stiglo (ozbiljni ljudi iz jakih isp-ova) da nas od 1. oktobra ocekuje adsl povecanje i downloada i uploada.

Auuu,kakva je ovo vest!Mogu da zamislim reakciju na ovom formu na tako nesto.:D

I prošle godine je par puta bila moša tako da ne verujem ništa dok stvarno ne ubrzaju. :)

A mi ostali, kojima je ugovor istekao (stari korisnici) mozemo verovatno opet da cuflamo paradajz.
To me najvise nervira kod sugavog Telekoma.
Samo, nije mi niko kriv sto zivim u selu u kojem nema alternative. Ubogi Sat-trakt nije ni za primirisati, iako je jevtiniji od Telekoma. Mada, Sat-trakt da nema onaj ugovor, mozda bih ozbiljnije i razmislio o prelasku. Ovde me sad drzi to sto nisam vezan vise nikakvim ugovorom, koliko god to blesavo zvucalo. :)
Mogao bi Telekom da obraduje i stare korisnike, da ne bi otisli. Garantujem da nisam jedini koji ovo misli. ;)

ORION je duplirao brzinu interneta svim korisnicima,RADIJUS VEKTOR je duplirao brzinu svim korisnicima.Tako da bi bilo neozbiljno ako TELEKOM ne bi duplirao brzine do kraja godine.Cekamo 1.oktobar....tj. imaju rok do kraja godine :) od mene

P.S Do mene je dosla prica od prijatelja iz Subotice da ce 1 MB otici na 4 MB tj. da ce Telekom zadati udarac svima tj. konkurenciji.Mada je to u domenu teorije,bilo bi lepo.KAD MOGU STUDENTI STO NE BI MOGLI I MI RADNICKA KLASA :) :) :)

Poslednja izmena:
No way dude. Pre prodaje telekonja nece biti nikakvih korekcija cena ili brzina. Be sure about that.

Studenti znaci odmah na osmicu :)
Uf, ja sam vec poceo da razmisljam sta kad mi istekne ovaj studentski paket. Znaci ispod 4-ke ne bih isao, al ne bih ni da placam vise.
BTW Ne bi bilo lose 8Mbita, ceo dan (bez noci) skidam 1 1080P film :p

Poslednja izmena:
Koliko sam ja primetio Telekom je još s'proleća "duplirao" brzine korisnicima SpeedUP-a sa 1mbit na 2mbit i 2mbit na 4mbit-a

evo kako kod mog komše izgleda Click2 - 2mbit sa "dupliranom" brzinom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno