Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako, upravo sam namontirao ADSl, samo ga štekno, sve je sam odradio /win7/, 2 megabita, fala lepo :)

Pošto mesecima i mesecima na poslu sisam WiFi signal od nekog HG520, kao i JetSpeed modema kod kuće, želim da sprečim da to neko drugi meni uradi.

Kada u browseru odem na IP za settings modema, u poslednjoj rubrici opcija "status" mi kaže

GATEWAY
IP Address: 192.168.1.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
DHCP Server: Enabled
Firewall: Enabled
UPnP: Disabled
Wireless: Disabled

Jel sam bezbedan?

Nije u redu da mesecima koristis tudji net a sada se stitis kada si dobio ADSL.:-devil-:

Da, sad treba po p2p principu da pustiš ljudima malo svog neta :p

Svaka škola se plaća, ja sam moju platio sa gigabajtima tuđeg protoka. :D

Kod svakog novog jetspeed je po defaultu iskljucen wireless za razliku od hg520...
Pretpostavljam da su se mnogi zalili korisnickom servisu na brzinu ne znajuci za kradju...

nešto je zamrla tema poslednjih dana,
jel to znači da svima radi telekomov adsl dobro, sem meni?

Poslednja izmena:
Oce li ovaj budjavi Telekom povecati brzinu vise ?

Stvarno su mi se smucili sa ovom njihovom "poslovnom" politikom - novim korisnicima 3 meseca za dz***, a nas koji smo 2.5 godine kod Telekoma ko sisa (da ne budem vulgaran do kraja) ?!!!

E, ima da se odjavim u inat ovim monopolistima !

Poslednja izmena:
Samo da ne bude aprililili. A koliko ce onda SBB da ponudi 10MB!

Možda će duplirati u najboljem slučaju....al sumnjam...

Da da prvog aprila sigurno veće brzine. :)

sto se mene tice malo su se poboljsali,youtube radi ok,a na speedtest-u download pokazuje 1.03,sto je nesto malo preko mog 1mbit

A sta je sa megauploadom ? vuce se ko baba radujka

Jedno pitanje ... Posto nisam dobio wireless router, a trazio sam, da'l mogu da je zamenim u telekomu?

Jedno pitanje ... Posto nisam dobio wireless router, a trazio sam, da'l mogu da je zamenim u telekomu?

a sta si dobio,i kod kog provajdera,ako si kod telekoma,verovatno su ti dali wierles ruter sa cetiri porta,ako si kod nekog drugog provajdera tamo trazi,ali da imaju oni bi vec dali,jedino uz doplatu mozes kod nekih da dobijes wierles,sezam,beotel,za ostale ne znam.

Kod Telekoma sam ... Dobio sam JetSpeed IAD-p2, koji nije wireless

Kod Telekoma sam ... Dobio sam JetSpeed IAD-p2, koji nije wireless

kako ja znam ne mozes da zamenis to sto dobijes kad potpisujes ugovor to je to ne ma vise menjanja tako su meni rekli kad sam ja pitao , meni su prvo teli da uvale Huwaei bez wifi-ja pa sam se ja pobunio pa je teta trazila nekih 20 minuta dok nije nasla sa wifi-jem :D

Aha, znaci "taknuto maknuto" prinpic, pa na kojem onda da insistiram kad budem potpisivao ugovor?

Aha, znaci "taknuto maknuto" prinpic, pa na kojem onda da insistiram kad budem potpisivao ugovor?

Ako ti je potreban Wi-Fi, trazi ruter sa Wi-Fi, ako nije, sve jedno. Ako planiras da umrezis racunare putem LAN kabla, proveri koliko ima portova, mada vecina ima 2 i vise.

i ja sam cuo da su shvatili da im je net najskuplji i da sada rade na povecanju brzina :D

ima li neko insajd informaciju ili samo pisete "rekla kazala" "sto se babi snilo"... naklapanja

Sta bi sa "studentskim paketom", tu brzina ide 4x! Da sacekamo jos 2 dana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno