Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Subotica nije grad i ne ispunjava uslove da bude grad po zakonu...ali nije tema to ovde...opshtine i gradovi dobijaju po redu "veza i vezica" ali ce svi na kraju dobiti pa nema razloga za nervozu...

Ti si minimalno kompetentan da pricas o tome sta Subotica moze a sta ne moze, drugo grad je bio ADSL sposoban jos prije nekoliko meseci ali iz nekog razloga podela modema krenula je tek pre neki dan. Za sada radi ko zmaj a dokle ce to ce mo videti. :banana:

"Obavestavamo Vas da smo od Telekoma Srbije dobili informaciju da je
izvrseno potrebno prosirenje ADSL opreme na sledecim centralama:

(011) mrezna grupa Beograd – Mirijevo
(015) mrezna grupa Sabac – Sabac
(013) mrezna grupa Pancevo – Pancevo, Pancevo misa i Posta 6
(024) mrezna grupa Subotica – Subotica 1, Subotica 2, Aleksandrovo,
Kertvaros 1, Mali Bajmok, Novo Selo, TT Centar, Cetvrti juli,
Subotica-Pescara i Palic
(010) mrezna grupa Pirot – Pirot HOST, Dimitrovgrad, Tigrovo naselje
i Kasarna
(017) mrezna grupa Vranje – Vladicin Han

Pocetak komercijalne prodaje ADSL prikljucaka na navedenim lokacijama
predvidjen je od 05.03.2007. godine."
Masala! :)

Samo da vam se javim. Jedva cekam da dobijete ADSL pa da zajedno letimo internetom! :D

Evo i ja konacno dobih ADSL, ovo me podseca na dane kada se pojavio Imac...jedan tip je rekao da je na internetu bio za 20 sekundi od momenta odpakivanja, ja sam bio za jedno 5 minuta ali je osecaj konacno normalan. :D

Evo sad su me zvali da sutra dođem po opremu, extra. Konačno sam dočekao!

Daj jedan normalan razlog zasto ne bi isao preko USB-a ?
Zna li neko da li je moguce promeniti paket jer bih sa 256kb/s presao na 512kb/s pa me interesuje da li je to sada moguce i koja je procedura?

Daj jedan normalan razlog zasto ne bi isao preko USB-a ?
Zna li neko da li je moguce promeniti paket jer bih sa 256kb/s presao na 512kb/s pa me interesuje da li je to sada moguce i koja je procedura?

Volim da gledam cetiri monitorcica umesto dva...HAAHAHAHAHAAAHAHAHA...btw...kod mene ne znam zasto ali latencija je malo bolja kada idem preko ethernet-a umesto preko usb-a? anomalija??!?!?!

Bravo majstore, samo ti preporucujem da ides preko etherneta a ne preko usb-a :D

Svakako sam planirao preko mrežne kartice jer pored windows-a koristim i linux, a mnogo je lakše u linux-u konfigurisati ethernet nego usb konekciju sa adsl ruterom. ,)

Poslednja izmena:
mene su zvali iz telekoma, bas kada nisam bio kod kuce:wall: , navodno sutra mogu da idem po opremu:banana: :banana: :banana:
will see

@verbatim
kako si saznao da su te zvali ?
koji je telekomov info telefon u subotici ?
mozda su i mene zvrcunli,ja nikad nisam kuci do 16h ;)

A be, sto niste ostavili broj mobilnog? Mene su zvali na mobilan.

@verbatim
kako si saznao da su te zvali ?
koji je telekomov info telefon u subotici ?
mozda su i mene zvrcunli,ja nikad nisam kuci do 16h ;)

kada sam se prijavljivao trazili su caletov broj, na njegovom imenu je telefon, pa sam dao njegov broj mobilnog:wall:
i naravno danas bas kada ja nisam bio kod kuce onda su ga zvali, sa ovog broja: 024/650-039 i to bas negde oko 16h.
rekli su mu da sutra od 13h - 19h mogu da odem po opremu

od 5.3 krece i Eunet u Subotici ....

E neka si.A bio si skeptican da ce ove nedelje biti kada sam rekao za nedelju i po. Inace danas sam te zvao sa wimaxa onaj 042 kad sam te pitao za monitor.

Moram da priznam da ne mogu da verujem da imamo ADSL....

??? Ti mene zvao sa wimaxa???? Zaista cudno danas sam primio jedno 30 poziva ali ni jedan u vezi monitora? Da li si siguran da si mene dobio??!?!?! :D

Da ne bih otvarao novu temu.Je`l neko zna kada ce Petlovo Brdo ,Labudovo Brdo ,i Vidikovac dobiti adsl???
Kad su Resnik i Kijevo ,dobili :| za ime Boga kad cemo mi!!!!Umesto da nas ko kugu zaobilaze!!!

Da ne bih otvarao novu temu.Je`l neko zna kada ce Petlovo Brdo ,Labudovo Brdo ,i Vidikovac dobiti adsl???
Kad su Resnik i Kijevo ,dobili :| za ime Boga kad cemo mi!!!!Umesto da nas ko kugu zaobilaze!!!

Pa ova tri naselja su na centrali Kijevo, dakle stiglo, barem zvanicno. U praksi vec nemam pojma dal' je neko dobio. :)

Poslednja izmena:
stigao i kod mene adsl, Subotica / Mali Radanovac
prikljucio sam ga preko mrezne

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno