Gledamo li mi istu stranu ili sta?Pa nema. Ima samo akcija umrezavanja. A popust je skinut, par dana pre isteka roka.
Pa nije bilo tada...Gledamo li mi istu stranu ili sta?
Popust je produzen 1.1.2007 a rok za uvodjenje ... pa ko zna, mozda do 2017.
kako to misliš fatalizam ?alicpanovic je napisao(la):Je l' baš mora toliki fatalizam?
Nije mi jasno sta si hteo da kazes. Vec mi se digao pritisak od redbull-ovg posta.Je l' baš mora toliki fatalizam?
Pa sta sad predlazes. Da svi da zacutimo. Da okrenemo istini ledja. I ne znam ko to siri dezinformacije. Mi ili Telekom. Ja prvi, a verujem i ostali, smo prenosili informacije koje smo dobili od Telekoma. Ako su to dezinformacije. Onda izvini. Nismo mi ti, koji smo odgovorni za sirenje dezinformacija. Ko je obecao da ce ADSL biti dostupan pre nove godine. Ko je obecao digitalizaciju Srbije. Ko je obecao ukidanje dvojnika. Da nismo mi. E pa prijatelju, zasto se cudis sto se ovde nalaze takvi tekstovi. To su samo komentari i odgovori na prevare. A od komentara i kritika nikog ne treba da zaboli glava. Osim naravno onih kome su kritike upucene. Nek malo razmisljaju, sta rade, kud nas vode, i sa kojim posledicama. Da znaju da su odgovorni za ono sto rade. Da znaju da nas vode u propast i da mi to vidimo.Dolazim na ovaj topik da bih znao šta se dešava oko ADSL-a i zanimaju me informacije oko toga šta se dešava u ovom trenutku u telekomu, da li su montirali opremu, da li je neko dobio adsl, a ne dezinformacije i prognoziranje budućnosti gledanjem u pasulj ili "analiziranjem" dosadašnjeg rada Telekoma.
ja se i dalje nadam da cu do 50. stranice dobiti adsl.
Kako bre od polovine januara kad je onaj tip na elitesecurity dobio u petak???
http://www.elitesecurity.org/t227041-12-Telekom-ADSL-akcija-sarena-laza
A od koga Eunet uzima ADSL ako ne od telekoma ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari