Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad mi je dosadno na poslu krenem da vrtim 9813 i da se raspitujem kad će da mi promene telefon (celom naselju je dodata dvojka osim nama mučenicima dvojnicima),što je moj prvi korak ka adsl-u, i zadnjeg puta prilično nervozna službenica mi kaže da moram da idem negde kod opštine Vračar (zaboravio sam ulicu ****ga) i da "vidim to tamo sa njima" kažem nemogu radim dajte mi telefon "nema tamo telefona morate lično" :zgran: e stvarno više postaje:wall: ma jebo ih adsl nek' ga nabiju sebi u d...

Pa nema. Ima samo akcija umrezavanja. A popust je skinut, par dana pre isteka roka.
Gledamo li mi istu stranu ili sta?
Popust je produzen 1.1.2007 a rok za uvodjenje ... pa ko zna, mozda do 2017.

http://www.telekom.nadlanu.com/adsl/adsl.aspx?ac=solo&br=8

BTW eno na ES-u se javio prvi koji je dobio signal u sklopu Telekomove akcije. Datum poruke 5.1.2007. Mesto prikljucenja:Beograd. Modem: Sagem.
Ma sta vam prepricavam. Ionako svi citate i ES.

Poslednja izmena:
Ljudi sta da vam kazem, 5 godina sam cekao na novu liniju... i oni mene u Oktobru 2006'te povezu na pcm. OK mozda stvarno nema tehnickih mogucnosti da mi daju cistu paricu, al zasto onda koji ***** kupuju telekom rep srpske i ulazu u njihovu infrastukturu i gistro omogucavaju rad EDGE a nasa telefonija cisti raspad i jos i ovo vezano za Adsl SRAMOTA !
Zaista nemam reci.. ja u 21 veku ne mogu da imam cistu liniju (pored toga i neki normalni internet protok) bez pcma ..dvojnika i ostalih govana. Najgore od svega je sto se jedva konektujem na 28.8 kBs i posle mi kazu..strpi se strpi.. kada? kada budu svi presli na t3 ja cu imati 56k. Eto toliko....

Jos nesto.. bio bi srecan i da imam bar 56k :) ovo je katastrofa

Gledamo li mi istu stranu ili sta?
Popust je produzen 1.1.2007 a rok za uvodjenje ... pa ko zna, mozda do 2017.
Pa nije bilo tada...
A bas sam nesto mislio, ako opet (po drugi put) produze akciju do 1.1.07. da ce to ce biti siguran znak ispusha, bar do kraja 07. Kad ono... opet... E sad sam izgubio svaku nadu.. Od cele price, dobice malo ko u BG i NS... a ostali ce da pasu..
Moram traziti drugo resenje. Sutra idem do SBB-a da vidim sta se desava kod njih. Kad ce pustiti optiku do mene. Da podnesem zahtev, pa ko prvi stigne....

pa kako vam nije jasno kupili su telekom srpske da bi bolje prodali ovaj telekom, vidimo se
septembra sledece godine na tenderu, da licitiramo ja dam dve banke....

Ajde da malo licitiramo Telekom kad nemamo bolji način da utrošimo vreme.
ja dajem 3 banke ...

alicpanovic je napisao(la):
Je l' baš mora toliki fatalizam?
kako to misliš fatalizam ?
evo proveri ovaj link pa mi reci da čovek nije u pravu.

nego, telekom je samo jedan od primera za kod nas vrlo popularnu igru - država protiv naroda

Pocinje - Telekom ADSL! ???

Kad, gde?
Nadajte se, xaxaxaxxaxax....
Taj telekom je toliko jadan, da je greh trošiti reči na njega, ae....

Mislim na fatalizam tipa "dobićemo ADSL 2017. godine". Dovoljno je što me Telekom nervira svojom sporošću. Šta da ti kažem, ne volim pesimiste.

Dolazim na ovaj topik da bih znao šta se dešava oko ADSL-a i zanimaju me informacije oko toga šta se dešava u ovom trenutku u telekomu, da li su montirali opremu, da li je neko dobio adsl, a ne dezinformacije i prognoziranje budućnosti gledanjem u pasulj ili "analiziranjem" dosadašnjeg rada Telekoma.

Dolazim na ovaj topik da bih znao šta se dešava oko ADSL-a i zanimaju me informacije oko toga šta se dešava u ovom trenutku u telekomu, da li su montirali opremu, da li je neko dobio adsl, a ne dezinformacije i prognoziranje budućnosti gledanjem u pasulj ili "analiziranjem" dosadašnjeg rada Telekoma.
Pa sta sad predlazes. Da svi da zacutimo. Da okrenemo istini ledja. I ne znam ko to siri dezinformacije. Mi ili Telekom. Ja prvi, a verujem i ostali, smo prenosili informacije koje smo dobili od Telekoma. Ako su to dezinformacije. Onda izvini. Nismo mi ti, koji smo odgovorni za sirenje dezinformacija. Ko je obecao da ce ADSL biti dostupan pre nove godine. Ko je obecao digitalizaciju Srbije. Ko je obecao ukidanje dvojnika. Da nismo mi. E pa prijatelju, zasto se cudis sto se ovde nalaze takvi tekstovi. To su samo komentari i odgovori na prevare. A od komentara i kritika nikog ne treba da zaboli glava. Osim naravno onih kome su kritike upucene. Nek malo razmisljaju, sta rade, kud nas vode, i sa kojim posledicama. Da znaju da su odgovorni za ono sto rade. Da znaju da nas vode u propast i da mi to vidimo.
Bilo bi lepo, kad bi Telekom ostvario ono sto obeca. Tad bi 1 stranica o ovoj temi bila dovoljna. Ali j***ga nije tako.

idem sad do grada da kupim najnoviji album colica,taj dialup i 064 broj mi bas lepo zvuce.
a posle idem do telekoma da vidim kako stvari stoje sa adsl-om.

uzeo sam colica i dialup :D
otisao i do telekoma i dobio informaciju da pocinje od polovine januara.a status mog zahteva je "provera tehnickih mogucnosti" isto kao sto je bilo i pre 2 meseca :( nema mi druge nego da cekam.... :(

Malopre sam bio u Telekomovom korisnickom servisu u Nisu. Prenosim kako je otprilike tekao razgovor izmedju salterske sluzbenice (u daljem tekstu Ona) i mene (u daljem tekstu Ja):
Ja: Da li mozete da mi date informaciju kada ce da bude pustanje u rad ADSL-a? Kada sam podnosio zahtev rekli ste da ce biti u drugoj polovini decembra.
Ona: Bice krajem januara - pocetkom februara. Pustanje u rad je pomereno, jer je produzena ova promotivna kampanja za podnosenje zahteva.
Ja: Jeli je sve instalirano podeseno itd. i samo cekate pocetak februara pa ce da zovete na potpisivanje ugovora, ili jos nije stigla sva oprema?
Ona: Sve je stiglo i instalirano, ali je rok pomeren zbog toga da bi svi mogli da se prijave u okviru promotivne kampanje.
Ja: A zasto ne pustite ADSL onim koji su se vec prijavili, a ovim novima onda kada se prijave?
Ona: Da se ja pitam, tako bi i bilo!
Ja: :D . Hvala i dovidjenja!

Prema tome, ne gine nam april, neke godine...

Pratim ovu temu i mislim se... jeeeeeeee*ote koji smo mi pacenici!!! Mislim, ono generalno, koliko se samo nadamo nekom jadnom, jadnom da jadniji ne moze biti "256" ADSL-u i to jos Telekomovom... kada kazem MI mislim na sve nas iako ja imam kabl koji super radi ali i ja se smatram NAMA :D znaci zelim da se utopim u masu, ne bih da se izdvajam. :) Stvarno zalosno, ali stvarno! Naravno, nismo mi krivi ali... gde mi zivimo...

a ja mislio da sam jedini papan kojeg su ispalili : )

Zvao sam danas 9813, i rekli su mi da NE ZNAJU kada ce biti pustanje ADSL signala prijavljenim korisnicima u Smederevu. :(

Ovo me i ne cudi, jer su mi uvek to rekli. :mad:

SezamPro me je kontaktirao na fixni i rekli su mi da mogu da mi uvedu ADSL do kraja januara, ali sam rekao da cu da razmislim. (ne volim bas nesto zezampro).

Jaa sam bio extra zadoboljan sa njima dok sam koristio dial-up.
Neznam kakvi su sa ADSL-om.
Inace, u Vrscu (informacija proverena), raskinut je deal sa Telekomom i bice ADSL-a od kraja Januara.
Provider sa kojim je HemoNet potpisao ugovor je EUnet :)

A od koga Eunet uzima ADSL ako ne od telekoma ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno