To je bez PDV-a
Vidi stvarno, mada opet ne pise nigde, tek kad se ode na link za ponudu i cene se vidi da je bez pdv-a...
To je bez PDV-a
jel ima možda nekog iz BORČE da je podneo zahtev i da su mu odgovorili pozitivno ...???
naime , nazovem ja danas 9813 da se prijavim , čisto iz radoznalosti , pritom potpuno uveren da će me odbiti jer sam već proveravao preko drugih provajdera , ali je bila informacija da naša centrala u borči uopšte nema kvalitetan link do glavne centrale (dunav) , i da od adsl-a nema ni govora u neko dogledno vreme ...
i tako , javi se neka ljubazna teta , pita za broj , ja kažem , ona kaže vlasnik taj i taj (ja) , ja kažem da ... dalje kaže da sam ja već prijavljen i da ISPUNJAVAM tehničke uslove ...???... nemogu da verujem , pitam da nije neka greška , i da se ja nisam nikad do sad prijavio kod njih , našta ona opet potvrdi broj i ime i kaže da su primili prijavu , i da je sve ok , ali ja sam hteo da ponovo za svaki slučaj proverim/potvrdim prijavu i ona je onda zapisala broj pa će me njena koleginica pozvati u ponedeljak da sve lepo proverimo ...
sad tu mi nije jasno otkud odjednom tehničkih mogućnosti u borči , kad sam dobijao informacije od nekih zaposlenih u telekomu da adsl-a u borči neće biti skoro ... mada redovno viđam po borči , a i prema gradu kamiončiće s onim ogromnim kalemovima debelog kabla pored onih telekomovih šahtova ...
ako neko ima neku proverenu informaciju , jer ne deluje mi da su mi GREŠKOM rekli da ispunjavam uslove ... dakle , dali je još neko iz borče dobio isti odgovor , ili još bolje , možda čeka realizaciju ...???
Ni ja ti ne verujemJa sam iz Paracina, danas me zvali iz telekoma. Kazu prijavili ste se preko naseg sajta za uslugu ADSL, pa da vas obavestimo da je besplatan stup, modem i da ce da me ubace u prvu grupu koja dobija ADSL.Jos me samo pitali za brzinu pristupa za koju sam zainteresovan i to je to, kazu polovinom decembra ce mi se neko javiti da instalira opremu kuci
![]()
Jos mi se izvinjavali sto je proslo 10 dana od prijave, a tek sad zovu ?!! Nisam mogao da verujem svojim usima kad sam cuo)
Mora da te neko slagao.Glavna centrela za Beograd ako ne i za shiru oblast je sada u Kotezu tj. odmah pored koteske poste(Telehaus).Ja sam licno od njih dobio na testiranje ADSL2+ od 24mbita sa IP-Telefonijom Video on Demand i IP televizijom :eyebrows: ,tako da ima uslova i za ADSL2+ a kamoli za ADSL.Nalazim se blizu koteske raskrsnice.Rekoshe mi stavili su centar tu zato sto im zgrada na novom beogradu nije bila gotova na vreme ,sreca nasaarty: .
hm... još će na kraju da se ispostavi da mi ispod kuće prolazi 155mb kabl ...
Cini mi se da mi je neko u lelekomu pomenuo da je borca pustena pre par nedelja,ne znam zato bi nekome odbijali zahteve.Ako mogu u poslednje dve nedelje da uvuku u krnjacu 10 optickih kablova iz centra i preko ovcanskog da u ovcu odvedu optiku za istureni stepen za ADSL i telefone(sto je u realizaciji,zavisi koliko rumuni brzo kopaju :d ),nije mi jasno zasto Borca ne bi pustala ADSL!?
E sad,sto se tice TELEHOUSA u krnjaci,planira se dogradnja josh barem jednog sprata do leta 2007.Takodje sam nacuo ,ali ne znam koliko je verovati da Telekom kada duplira brzine na ADSL-u u toku polovine sledece godine.Da ce da pustaju ili iz Jupak-a ili iz Telehousa Wimax fizickim i pravnim licima.
Pozdrav
Kakvi su to *******, poslali mi ponudu za DIAL-UP (!?!?!?) sa najnovijim telefonskim racunom... Bozeeee, ima li te... a za ADSL nista...
evo i mene danas oko 12:00 zvali iz telekoma i pitali da nisam mozda odustao od ADSl-a.Naravno rekao sam da nisam i fina devojka mi rekla da ce me nazvati polovinom decembra da dodjem da uzmem modem i sve sto je potrebno za adsl.samo sam potvrdio paket koji hocu i to je to.pitao sam za signal,kad ce njega pustiti,i receno mi je da ce do kraja decembra vec biti za moje naselje.Bas sam se fino ispricao na mobilni,samo 25minuta.Inace je Valjevo u pitanju i nasellje V puk.pozzuh... iznenađenjima nigde kraja ... jutros oko 9-10 zvoni *mobilni* , kaže operater iz telekoma , pita za paket koji bi hteo , i za *juzer* i *pas* ... dalje kaže , pozvaće me za par dana (valjda kad dođem na red) da potpišem ugovor i preuzmem opremu ...
stvarno mi nije jasno , od kad je telekom postao tako *revnosan* , mislim ne samo da su ispunili ono što mi je ona *teta* iz prvog razgovora obećala , nego NEMOGU živ da se načudim kakvom expedistivnošću to rade ... mislim , dal im je tolika *frka* za pare , pa gledaju da navuku što veći broj korisnika , ili im je stvarno došlo "iz-du**ta-u-glavu" , pa su krenuli da rade ono što im i jeste u stvari posao ...
mislim , ovo TOTALNO menja sliku o telekomu ...
Bas sam se fino ispricao na mobilni,samo 25minuta
Apsolutno! Tvoj usmeni pristanak te nicim ne obavezuje a ni njih. Dok ne potpisete ugovor pusti ih neka se utrkuju.
Jedino da za godinu dana Telekom pocne da zavrce bandwidth provajderima kako bi im preoteli korisnike. Kao pre par godina sa poprecnim vezama Verata.
Mada tada ce ti biti svejedno, prebacis se kod Telekoma i picis dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari