Šta je novo?

Telefonska sekretarica

• Začetnik teme Začetnik teme strika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

strika

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2003
Poena
604
Zna li neko neki besplatan program koji radi kao telefonska sekretarica?
Besplatan naravno! :mrgreen:

E, i mene bi to intersovalo....u principu..moze i neki "trial", da ga probamo.. :beat: ....
...neki proveren...koji sigurno shljaka...sa mozda nekim savetom.. ctp; :mrgreen:

:wave;

Jedan besplatan program je

Cheyenne BitWare verzija 3.30.14. Taj program je radjen jos za Win 3.11 i za Win 95. Ova verzija je za 95 (za 3.11 vise se verovatno i ne moze naci). Program u sebi ima: Sekretaricu, Fax, Data i sve to moze da proma bez potrebe da korisnik opsluzuje stalno racunar, Terminal, moze da se namesti da ima vise od jednog mail box-a, mogucnost slanja fax-ova iz bilo kog programa pomocu print komande, i gomilu drugih stvari.

Kompanija koja pravi ovaj program jos uvek postoji i pravi neki ko zna kakav program i verziju. Ova verzija je abandonware tj. napustena je i na njihovom sajtu postoji neka verzija od ovih koja je besplatna i moze da se skine.

Na Win XP radi odlicno i sve mu opcije rade. Ima nekih problema pri instalaciji ali se oni mogu popraviti reinstalacijom tj samo ga rknite ponovo preko postojece instalacije i to je to. Imaju i neki patchevi na sajtu. Meni je on strava i ja ga koristim vec 2 godine i necu nista drugo.

http://www.spyfind.com/bitware.html

http://www.accpac.com/products/communication/simplymessenger/ (ovde bas nesto i nema ali tu su me uputili)

www.ca.com

www.cai.com

(Izgleda da vise nema tog programa na tim sajtovima. Vi malo potrazite, ali na onom prvom sajtu bi trebalo da ga ima)

Program je KOMPLETNO besplatan i deli se na promotivnim CD-ima kao i na CD-ima modema i drajverima za modeme i sl.

Ako ne mozete da nadjete ono sto vam treba, PM me pa da se dogovorimo.

Ljudi ne postoji trenutno bolji program od Advanced Call Center-a, jedina mana mu je sto nije free, ali snacicete se valjda! type;

Ja sam skinuo najnoviju verziju i sve podesio i stavio da se sekretarica javlja posle 3 zvonjenja, medjutim JOK :cuss: .......nece pa nece...sve on lepo provali ali nikako da se javi pose treceg zvona kad ja kazem da odgovori sekretaricom on odgovori ali sam nikako!
😕 😕 😕 😕

moje iskustvo sa npr talk works 2 i 3, i ACC su da traze odredjene modeme. uglavnom su hardverski radili posao. imao sam i jedan sof koji se kapirao. simptomi su da nece da se javi, da se javi ali nista ne uradi posle toga, javi se i odradi sve ali ne zna da prepozna supsteni signal pa tera do 3 minuta i onda se iskljucuje. mozda svaki modem moze preko onih stringova da se natera da radi ali sumnjam. znaci moras da imas modem koji zeli da sekretarise 🙂
mislim da je symantec i prestao da proizvodi talk works bas zbog toga. nisu mogli da imaju podrsku kakvu treba, jer musteriji nisu imale modeme koji podrzavaju taj softwer.

ima-li-koga-tu je napisao(la):
moje iskustvo sa npr talk works 2 i 3, i ACC su da traze odredjene modeme. uglavnom su hardverski radili posao. imao sam i jedan sof koji se kapirao. simptomi su da nece da se javi, da se javi ali nista ne uradi posle toga, javi se i odradi sve ali ne zna da prepozna supsteni signal pa tera do 3 minuta i onda se iskljucuje. mozda svaki modem moze preko onih stringova da se natera da radi ali sumnjam. znaci moras da imas modem koji zeli da sekretarise 🙂
mislim da je symantec i prestao da proizvodi talk works bas zbog toga. nisu mogli da imaju podrsku kakvu treba, jer musteriji nisu imale modeme koji podrzavaju taj softwer.

Imam Luzent-ov hardwerski i super ga je prepoznao :beat: samo shto me smara ta sekretarica....nego kako ide ta fora preko tih stringova? 😕 😕 ....

e pa onda nece ni svaki hardwerski. uvek ga on prepozna samo nece da radi sa njim. to sa tim stingovima ce morati neko drugi, ja nemam pojma.

ima-li-koga-tu je napisao(la):
e pa onda nece ni svaki hardwerski. uvek ga on prepozna samo nece da radi sa njim. to sa tim stingovima ce morati neko drugi, ja nemam pojma.

OK! Hvalaa ! :wave; :wave; :wave;

playahater je napisao(la):
Ja sam skinuo najnoviju verziju i sve podesio i stavio da se sekretarica javlja posle 3 zvonjenja, medjutim JOK :cuss: .......nece pa nece...sve on lepo provali ali nikako da se javi pose treceg zvona kad ja kazem da odgovori sekretaricom on odgovori ali sam nikako!
😕 😕 😕 😕

Probaj da nadjes na netu nove drajvere za tvoj modem, a ako nece ni tada preinstaliraj sve ponovo, pa da vidimo sta se onda desava. Kad podesavas detekciju modema iz ACC-a obavezno idi na TAPI

Srkson je napisao(la):
...
Probaj da nadjes na netu nove drajvere za tvoj modem, a ako nece ni tada preinstaliraj sve ponovo, pa da vidimo sta se onda desava. Kad podesavas detekciju modema iz ACC-a obavezno idi na TAPI

OK! Aj videcu da probam i tako!!
:wave; :wave; :wave; :wave;

To sto neki modemi nece da rade sa acc je zbog toga sto modemi nisu voice,tj ne podrzavaju posao sekretarice 🙂 (ove je provereno vise puta u praxi)
Svaki voice data fax ce raditi...

jok, kada se instalira symantec i prepozna modem, on je u fazonu ovaj podrzava sve sto meni treba. ali ne radi!

Meni ACC i Agere modem rade perfektno vec duze vreme.

Dzabe pises sitno (vid nas odlicno sluzi) :mrgreen:, a nisi od juce na forumu, pa da ne znas pravila ctp;

ko pise sitno?

Crni je napisao(la):
Dzabe pises sitno (vid nas odlicno sluzi) :mrgreen:, a nisi od juce na forumu, pa da ne znas pravila ctp;

Nisam od juce, to je tacno, ali takodje je tacno da u ovom postu komentar SITNIM slovima je bio napisan jedino iz razloga da nekog ne uvredim, a ne da bih sakrio da imam *****. Par ljudi se javilo na PM i *******. Meni je to dovoljno da sam nekom pomogao, na ovaj ili onaj nacin. Pravila znam, i izvinjavam se ako sam ih, hm, zaobisao. 🙁

Edit: ono, lek i slicno zaobilazenje takodje podleze pravilima 😉, a koliko sam primetio vecina ljudi se bez problema snalazi na alternativnim mestima :beat:
BTW pravila postoje da bi se postovala, a ne da bi se smisljali nacini da se zaobidju ctp;

Nazad
Vrh Dno