NapoleoN je napisao(la):Probajte Advanced Call Center http://www.voicecallcentral.com/download/acc.exe. Trial je, po meni nije los...
ima-li-koga-tu je napisao(la):moje iskustvo sa npr talk works 2 i 3, i ACC su da traze odredjene modeme. uglavnom su hardverski radili posao. imao sam i jedan sof koji se kapirao. simptomi su da nece da se javi, da se javi ali nista ne uradi posle toga, javi se i odradi sve ali ne zna da prepozna supsteni signal pa tera do 3 minuta i onda se iskljucuje. mozda svaki modem moze preko onih stringova da se natera da radi ali sumnjam. znaci moras da imas modem koji zeli da sekretarise 🙂
mislim da je symantec i prestao da proizvodi talk works bas zbog toga. nisu mogli da imaju podrsku kakvu treba, jer musteriji nisu imale modeme koji podrzavaju taj softwer.
ima-li-koga-tu je napisao(la):e pa onda nece ni svaki hardwerski. uvek ga on prepozna samo nece da radi sa njim. to sa tim stingovima ce morati neko drugi, ja nemam pojma.
playahater je napisao(la):Ja sam skinuo najnoviju verziju i sve podesio i stavio da se sekretarica javlja posle 3 zvonjenja, medjutim JOK :cuss: .......nece pa nece...sve on lepo provali ali nikako da se javi pose treceg zvona kad ja kazem da odgovori sekretaricom on odgovori ali sam nikako!
😕 😕 😕 😕
:wave;
Srkson je napisao(la):...
Probaj da nadjes na netu nove drajvere za tvoj modem, a ako nece ni tada preinstaliraj sve ponovo, pa da vidimo sta se onda desava. Kad podesavas detekciju modema iz ACC-a obavezno idi na TAPI
Crni je napisao(la):Dzabe pises sitno (vid nas odlicno sluzi) :mrgreen:, a nisi od juce na forumu, pa da ne znas pravila ctp;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari