Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kako sa Panasonicove centrale od 10-ak linija, moze da se zaobidje zabrana biranja brojeva koji pocinju na 06.... ( 064,063,069...)
Please advice !!! :twisted:
verovatno nikako, probaj da dodjesh do lokala 11 i na sistemskom telefonu da ukinesh zabranu za svoj lokal. ako ne znash pogledacu ja uputstvo kako se shteluje, imam za moju 6/16 u firmi.
Kako sa Panasonicove centrale od 10-ak linija, moze da se zaobidje zabrana biranja brojeva koji pocinju na 06.... ( 064,063,069...)
Please advice !!! :twisted:
Kod mene na bivsem poslu smo mi to resili ovako: *72# pa broj telefona. Ako uspes, jedino nece biti identifikacije onome koga zoves, ali bitno je da zoves
Kod mene na bivsem poslu smo mi to resili ovako: *72# pa broj telefona. Ako uspes, jedino nece biti identifikacije onome koga zoves, ali bitno je da zoves [/quote]
Ja mislim da je *72# moguce samo u Beogradu. Jer sam probao i izbacuje jos na *7....
Ajde te ljudi, pa ako Vi neznate..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rocket: