Šta je novo?

Telefonska centrala - 064...,063...., ???

Scepa

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
601
Kako sa Panasonicove centrale od 10-ak linija, moze da se zaobidje zabrana biranja brojeva koji pocinju na 06.... ( 064,063,069...)
Please advice !!! :twisted:

verovatno nikako, probaj da dodjesh do lokala 11 i na sistemskom telefonu da ukinesh zabranu za svoj lokal. ako ne znash pogledacu ja uputstvo kako se shteluje, imam za moju 6/16 u firmi.

Ja mislim da moze da se zabrani da ce okrece jedna cifra...tipa 0(tako je kod nas u igraoni)...Raspitacu se kako...

XaN je napisao(la):
Ja mislim da moze da se zabrani da ce okrece jedna cifra...tipa 0(tako je kod nas u igraoni)...Raspitacu se kako...
Pitanje je kako da se ZAOBIĐE zabrana poziva.

Scepa je napisao(la):
Kako sa Panasonicove centrale od 10-ak linija, moze da se zaobidje zabrana biranja brojeva koji pocinju na 06.... ( 064,063,069...)
Please advice !!! :twisted:

Kod mene na bivsem poslu smo mi to resili ovako: *72# pa broj telefona. Ako uspes, jedino nece biti identifikacije onome koga zoves, ali bitno je da zoves :D

Kod mene na bivsem poslu smo mi to resili ovako: *72# pa broj telefona. Ako uspes, jedino nece biti identifikacije onome koga zoves, ali bitno je da zoves :D[/quote]

Ja mislim da je *72# moguce samo u Beogradu. Jer sam probao i izbacuje jos na *7.... :(
Ajde te ljudi, pa ako Vi neznate..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rocket:

Nazad
Vrh Dno