Šta je novo?

Telefoniranje preko neta?

soni

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
O ovome nemam pojma pa ako moze malo detaljnije objasnjenje.
Hteo bih da putem interneta pozovem prijatelja u inostranstvu. On je takodje prikljucen na internet obojica imamo WEB kamere. Znaci hteo bih dok pricam sa njim i da ga vidim a da to sve ide po ceni lokalnog poziva(interneta).
Imam i slusalice sa mikrofonom.....
E sada ne znam ni koji program a ni ostale stvari, tacnije kao sto sam rekao nemam pojma.
Ajd ako neko moze da objasni detaljnije.
Pozdrav

soni je napisao(la):
O ovome nemam pojma pa ako moze malo detaljnije objasnjenje.
Hteo bih da putem interneta pozovem prijatelja u inostranstvu. On je takodje prikljucen na internet obojica imamo WEB kamere. Znaci hteo bih dok pricam sa njim i da ga vidim a da to sve ide po ceni lokalnog poziva(interneta).
Imam i slusalice sa mikrofonom.....
E sada ne znam ni koji program a ni ostale stvari, tacnije kao sto sam rekao nemam pojma.
Ajd ako neko moze da objasni detaljnije.
Pozdrav
ovako ne mogu ti dati tacne informacije,ali otrpilike ide ovako: i ti i tvoj ortak skinete skype ili tako nesto se zove program i posto imate slusalice jednostavno pricate,a trosite samo net vreme... normalno sad vidi u tom programu kako se sve to radi kako da nadjes br. svog ortaka itd.. .ali sve je to jednostavno slicno kao icq... eh sad ne znam tacan link ali vidi u google. Jos nesto zvuk je mnoogo bolji nego kad pricas ovako preko obicnog telefona...

Hvala nasao sam sta mi treba-Skype.
Pozdrav

Jel neko na kraju uspeo da plati skype preko neke kreditne domace ?

guru je mislio na placanje za razgovore komp>mob i komp>fixni

Ииии? Шта би са плаћањем?

To i mene interesuje, jel neko platio Skype karticom, i kojom?

izgleda da niko nije platio, a ovi sto pricaju pricaju komp>komp

Koristim Net2Phone od pre par godina, najpre kroz MSN Messenger a otkad su to ukinuli instalirao sam njihov CommCentar software, ljubazno su mi i preneli nepotrošena sredstva sa starog računa na novi. Plaćao sam VISA karticom, ali imali su i u Beogradu neku firmu gde je moglo da se uplati.

Može se zvati bilo koji telefon u svetu, cena je od 2 centa/minut (USA, Canada) do oko 10-15 centi/minut sa većinom drugih zemalja.

Kad potrošim ove pare verovatno prelazim na NetTelephone ili neki sličan jer za Net2Phone minimalna uplata iznosi $25, što je mnogo za moje potrebe, a izgleda i da radi iza firewalla, ne moram da dižem posebnu liniju za razgovor.

ZorMi je napisao(la):
Koristim Net2Phone od pre par godina, najpre kroz MSN Messenger a otkad su to ukinuli instalirao sam njihov CommCentar software, ljubazno su mi i preneli nepotrošena sredstva sa starog računa na novi. Plaćao sam VISA karticom, ali imali su i u Beogradu neku firmu gde je moglo da se uplati.

Može se zvati bilo koji telefon u svetu, cena je od 2 centa/minut (USA, Canada) do oko 10-15 centi/minut sa većinom drugih zemalja.

Kad potrošim ove pare verovatno prelazim na NetTelephone ili neki sličan jer za Net2Phone minimalna uplata iznosi $25, što je mnogo za moje potrebe, a izgleda i da radi iza firewalla, ne moram da dižem posebnu liniju za razgovor.

Jesi li presao na NetTelephone, kako se pokazao?

Zorro je napisao(la):
Jesi li presao na NetTelephone, kako se pokazao?
Nisam još potrošio pare na računu Net2Phone, ali ću verovatno preći na Skype jer ima software i za PocketPC pa se može telefonirati u blizini hot-spotova kroz Internet...

driver je napisao(la):

Ja sam mecku rodio i nista... prickao sam njima tamo, dopisivao se i na kraju nisam nista uspeo...

driver je napisao(la):

Nije mi uspelo. :( Izgleda da su vrlo zaje*ani po pitanju kartica. Na forumu vidim da i ljudi iz zapadnih zemalja imaju problema sa uplatom. Na kraju mi je čovek iz USA uplatio.

Pre neki dan sam bas preko Skype-a pricao sa likom iz N.Sad-a koji radi kod nekog privatnika i kaze da mu on uplacuje u Madjarskoj,po 10$.Nazalost,jos uvek smo kao zemlja na crnim listama sto se tice placanja preko interneta.

Nazad
Vrh Dno