Šta je novo?

telefon za 300-350e?

Gvozden

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2003
Poena
620
Prvo sam se primio na k750i (izgled i kamera 2.0), a onda su mi ortaci pokazali symbian Nokie... dakle, kupio bih symbian telefon, ali bih isto tako zeleo da ima sto bolju kameru, fm i mp3 i sve to za pomenutu sumu. Sta predlazete?

p.s. Kada moze da se ocekuje da N70 padne ispod 400 evra? Pomislio sam da se strpim...

Lomnica_city je napisao(la):
Ako uzmes javi,da vidim vredi li preci sa 6680 na W800i (mada mi se visa svidja dizajn K750i).
Pricekaj ti jos malo na W900i, to je telefoncina sa extra dizajnom... 😉
(nista lepse od crnog fona :smoke: )

Jedini razlog zasto cu ja najverovatnije da preskocim W800i i sacekam da se pojavi njegov naslednik...

ja bih sacekao jos malo pa bih kupio SE W800i.
Trenutno imam SE T630 i razmisljam o kupovini W800i.
Obozavatelj sam SE-a, Nokiju vise ne mogu da smislim... veoma su mi ogromne a i ruzne.
Ja sam se prvo "lozio" na K750i ali kada je izasao W800i poludeo sam za njim.

ICE je napisao(la):
Jel ti jos nesto smeta konkretno sem boje na w800? Sta bi menjao pa ces cekati naslednika?
Apsolutno nista. Fenomenalan telefon.

Mozda, eventualno, da ima resenje za poklopac kamere kao na K750i, da je socivo bas lepo zasticeno... mada nije ni ovo lose, ipak ima solidnu zastitu. U svakom slucaju, bolju nego na W900i, koji pak nema nikakvu zastitu!
A ni boja nije bas toliki problem, daleko od toga da je bela ruzna (narocito u kombinaciji sa onom narandzastom), ili da telefon zbog toga ne izgleda dobro... ali, volim crne telefone, zaista su najlepsi.

Sa druge strane, kod W900i mi se ne dopada sto je tezina telefona podignuta na 148 grama (tj. cak za 50% vise od tezine W800i!), sto znaci da ce to biti malo potezak fon... a ne bi smelo tako, ako vec zamislimo da je to neka vrsta mp3 player-a.

hmmm... uzeo sam k750 iako sam se prvo lozio na simbian ka OS ovo ono, a posle kad sam razmisio zaljucio sam da mi to apsolutno nije potrebno (pored toga sto su nokie ruzne debele i velike), fotke jesu extra na 750ici ali je to jedna od sjajnih stvari odradjeni, sam softver je savrseno koncipiran i ja sam perzadovoljan (generalno simbian jest sjajan ali ja nisam mogao da zamislim sebe kako prckam po OS jos i na telefonu 🙂, za telefon kao telefon ono sto ima softver k750 je i vise nego dovoljno)

jedino cime nisam bio zadovoljan (sto je manje vise kod svih SE telefona) jeste sto materijal od kojeg je telefon zna da 'zvace' tj shkripi dok je u ruci u odredjenom polozaju, doduse vrlo retko ali primetno pa i ne primecujes posle 10ak dana

poz

akki je napisao(la):
sta vas zanima, da ne citam sve bez potrebe? 🙂

Da li si imao bilo kakve probleme sa telefonom (imas li zamerke?), kao i gde si ga uzeo i pod kojim uslovima (garancija, cena...) Baci meni poruku da ne bi bilo frke...

CAR je napisao(la):
Apsolutno nista. Fenomenalan telefon.

Mozda, eventualno, da ima resenje za poklopac kamere kao na K750i, da je socivo bas lepo zasticeno... mada nije ni ovo lose, ipak ima solidnu zastitu. U svakom slucaju, bolju nego na W900i, koji pak nema nikakvu zastitu!
A ni boja nije bas toliki problem, daleko od toga da je bela ruzna (narocito u kombinaciji sa onom narandzastom), ili da telefon zbog toga ne izgleda dobro... ali, volim crne telefone, zaista su najlepsi.

Sa druge strane, kod W900i mi se ne dopada sto je tezina telefona podignuta na 148 grama (tj. cak za 50% vise od tezine W800i!), sto znaci da ce to biti malo potezak fon... a ne bi smelo tako, ako vec zamislimo da je to neka vrsta mp3 player-a.

meni se bas ne svida to sto je W900i na rasklapanje i da nema zastitu za socivo. Po meni kod W800i je zastita sociva jedina mana, kod K750i je to mnogo bolje odradeno.

ICE je napisao(la):
Kako ti se telefon ponasa kad ga napunis muzikom do vrha? Jel "stuca" i sl.?
ne nesto primetno, a imao sam oko 700 mb muzike... + slike etc... doduse to nije bilo do vrha, ali mislim da ne bi stucao primetno s' obzirom da podrzava i do 2 gb a ja imam 1 gb ms duo pro! 😉

Poslednja izmena:
oko 90 funti ne znam tacno...

sH@DoW je napisao(la):
ja bih sacekao jos malo pa bih kupio SE W800i.
Obozavatelj sam SE-a, Nokiju vise ne mogu da smislim... veoma su mi ogromne a i ruzne.
Ja sam se prvo "lozio" na K750i ali kada je izasao W800i poludeo sam za njim.
Moze li neko da mi kaze koje su razlike D750i u odnosu na K750i i W800i?
Da li je to u stvari K750i u kucistu od W800i?

ne, to je k750 za T Mobile mrezu, dakle sve je isto sem qtjista i malo izmenjenog sf, tipa njihove precice, ubaceni profili za mms, gprs etc...

A jel velika razlika u kvalitetu između sluški sa W800i i onih što dolaze sa K750i ? (pročitah na testu da imaju kvalitetniji zvuk)

Sluske sa w800 su dosta bolje, jasno se cuje razlika, na blind testu koji smo pravili, bilo je 6 ljudi koji nisu znali koje im sluske stavljamo i svi su rekli da je sa w800 primetno bolji zvuk, a troje je cak reklo da im je zvuk u rangu zvuka sa ipoda, mada je meni sa i poda bolji zvuk! 😉

edit: naravno, sve je to dosta subjektivno ali mislim da tje se svi ( ili bar velika vetjina 🙂 ) sloziti sa ovim! 🙂

Poslednja izmena:
A jel mogu one da se nakače na K750i ?? 🙁 (to bi bilo IDEALNO)

(tj da se kupe odvojeno negde kod nas) Mnogo mi ružan W800 ona belo/narandžasta varijanta... K750i je mnogo elegantniji ali kvalitet zvuka mi je takođe bitan...

Poslednja izmena:
Naravno da mogu, samo ne znam da li ih ima kod nas!

A sto se tice dizajna w800, ne znam da li si ga video uzivo, meni je mnogo lepsi nego na slikama 😉

Hmm thanks akki, pogledaću u svakom slučaju... 🙂 Prvo sam hteo 6630, pa 6680, D600, K750 a sad mi je W800 san snova (mnogo mi znači MP3 dok se truckam u gradskom a za to je najbolji! ) Još samo da mi se svidi... 🙁 😀

nema na cemu 😉 ako te zanima jos nesto samo napred, a mislim da tje ti se uzivo svideti! 🙂

Izvini sto sam ovako direktan ali... hoces li ti ikada kupiti telefon!?Zar je moguce da ti trebaju meseci da se odlucis!?A to izgleda nikad neces moci jer se svakog meseca pojavi nesto novije i bolje!
Pozdrav ,)

Poklopac kamere,blic,bolji ekran,mozda i active desktop (meni jako koristan) i malo elegantniji (po meni,zbog hroma) izgled 6681!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno