Šta je novo?

Telefon uz Box 3

Blackeyed

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2007
Poena
330
Treba da ženi uzmem zamenu za vremešni Blade3, ograničen sam na mts Box 3 paket, tj. telefone koje mogu da uzmem uz njega.

Prihvatljiva rata je do 850 din. Telefon se prvenstveno koristi (pored poziva i SMS) za FB, Instagram, Viber, Fotkanje i to je to.

Šta mi je na listi:

1. LG Leon (625 din/mesečno)

2. Sony Xperia E4 (500 din/mesečno)

3. Samsung Core Prime VE (600 din/mesečno)

4. Acer Liquid Z520 (550 din/mesečno)

5. Huawei Y6 (650 din/mesečno)

6. LG Magna (825 din/mesečno)

7.HTC Desire 526G (800 din/mesečno)

Nekako sam najbliži ovom LG Leonu, novij OS, nije velik telefon, nisam pametan. Svi ti telefoni su tu negde...

j5 ne vidim u ponudi, Meizu note jeste dobar ali to je već 5.5 inča, mislim da će i 5 inča biti preveliko za nošenje okolo. Moram otići do mts da vidim telefone uživo i da ih uzmem u ruku...

Onda im je opet nestao, bio je pre 2 3 dana. Meizu teško da ćeš pogledati u mtsu jer je deficitaran, koliko videh samo ga uz box i daju. Možda u telenor da svratiš i baciš pogled ako ga ima negde.
Ima i na Phonearena size comparison tool, kalibrišeš ekran po telefonu koji imaš kod sebe i onda ga upoređuješ sa drugim modelima u 1:1 razmeri, nije idealno ali može da posluži 🙂

Poslednja izmena:
j5 ne vidim u ponudi, Meizu note jeste dobar ali to je već 5.5 inča, mislim da će i 5 inča biti preveliko za nošenje okolo. Moram otići do mts da vidim telefone uživo i da ih uzmem u ruku...

Iz nekog razloga guglanje mts ponude telefona prvo vodi do linka ka vipu :d (ko ne veruje neka proba, mora da je vip to podmaz'o :d) a onda ka nekoj mts ponudi koja je smesno ogranicena, sa svega nekoliko telefona.

I ja sam se cudio zasto u ponudi imaju tako malo telefona pred praznike a onda je Vojkan u jednoj drugoj temi postavio pravi link - https://www.mts.rs/privatni/mobilna/mobilni-uredjaji/telefoni

Tu pise da imaju J5 i realno uz Lumiu 550 to je najbolji telefon za male pare. E jedino sto izgleda cela ta Samsung J serija i L550 nemaju pola senzora.. treba proveriti ali izgleda nemaju kompas, ziroskop..

Ipak i pored nedostatka nekih senzora J5 i L550 su najbolji telefoni u toj klasi, ceka se jos J2 koji deluje odlicno a bice malo jeftiniji od J5.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno