Šta je novo?

Telefon u MTS-u

Boris90

Cenjen
Učlanjen(a)
18.08.2013
Poena
180
Pozdrav

Potreban mi je telefon za kevu, ona je na postpaidu u mtsu pa hoce da uzme neki telefon sebi. Dao bih za telefon oko 10 hiljada plus da mesecna pretplata ne prelazi 1500 dinara.

Zanimljivo mi deluju Nokia 5 i Motorola E4 plus.
Ona nije uopste zahtevan korisnik i ne koristi drustvene mreze.

Svaki savet oko izboru telefona je dobrodosao posto sam ja ne pratim scenu pametnih telefona vec duze vreme

Poslednja izmena:
nokia je zakon, a motorola legenda:) mislim da su oba ok. neka uzme jedan i drugi u ruke i koji joj se svidi uzme. vidi samo na Areni koji je noviji model, da nije velika razlika. meni je to prednost uvek.

Sent from my A7 using Tapatalk

Ako budu imali u poslovnici oba modela posto sam ja iz Sida, a ovde imaju plafon 10 telefona :mad:

Sta mislite o Motorola vs Nokia 3, one su tu negde sa cenom.

Poslednja izmena:
prednost za motorolu je ogromna baterija, pogotovo ako nece koristiti drustvene mreze ima da traje po nekoliko dana.. mana moze biti jedino sto je 5.5 inca, mozda ce joj biti preveliko..
nokia 5 je jedino manja, 5.2 inca, manja baterija, ostalo im je skoro sve isto
sve zavisi kad ih uzme u ruku ili ako nema u radnji da se uporede, pokazi joj neke telefone slicne velicine pa nek tako proceni sta joj odgovara
nokia 3 mozda i idealan telefon za starije ljude kojima ne treba fb instagram i sl gluposti... a najjeftinija je

nokia je zakon, a motorola legenda:) mislim da su oba ok. neka uzme jedan i drugi u ruke i koji joj se svidi uzme.
Ovo je najbitnije za ljude, da licno probaju izgled i osecaj, pogotovu ekran da li im odgovara i kako lezi u ruci.

vidi samo na Areni koji je noviji model, da nije velika razlika. meni je to prednost uvek.
Za starije osobe nikako ne ici na nov model, obavezno godinu i vise star. J*** se njima za updates i ostale glu*osti, bitno je da je to proveren model, koji nema poznatih mana, i kome se stabilizovala cena, da moze da se odluci oglasi ili rate.

BTW, mislim da za oba ova telefona je bolje u oglasima? Nisam gledao cene, pretpostavljam.

@BBS, znas li koji vaucer se dobija uz koji telefon, ne mogu da nadjem?

Poslednja izmena:
Ja sam pre par nedelja ćaletu uzeo J5 2015, polovan za 65€. Telefon očuvan, baterija odlična, traje dva dana bez problema, ekran dobar bez tačkice, postavio mu simple mod velike ikone, font i slično... Malo su mu izgrebana leđa, ali to mu nije bitno. Prezadovoljan je. U odnosu na ponude koje je imao kod operatera, mnogo bolje je prošao.

E4 plus ima šampionsku bateriju ali je stvarno veliki telefon. Mojoj majci nije odgovaralo ništa preko 5". Zato sam joj posle mesec dana biranja uzeo Moto C Plus sa 2GB iz slobodne prodaje. Za nju extra.
Razmisli o G5S ako ipak ideš na ugovor, jeste skuplji ali i dobar uređaj. I čini mi se da Motorole imaju dosta bolje ekrane, bar su drastično svetliji i jasniji uživo.

Ništa lično, međutim kod novih Nokija me odbija i procenat reklamacija. Dve kolegenice sa posla su imale problema sa njima. Jeste rešeno kod oba, ali su proveli na servisu par sedmica. Insajder mi je rekao i da se natprosečno kvare, zasad.

Poslednja izmena:
Gledam bas sad G5S u njenom sadasnjem paketu od 1500 mesecno izasao bi me 15 hiljada telefon. Razocarao sam se sad za Nokie, ona taj telefon ne bi menjala sigurno 3-4 godine, a ako su stvarno kvarljivi tako kao sto kazes onda bolje da se ne kockam..
Kako Motorole stoje sa reklamacijama?

VIdecu jos sa njom danas kad dodje sa posla..

Poslednja izmena:
E4 plus ima šampionsku bateriju ali je stvarno veliki telefon. Mojoj majci nije odgovaralo ništa preko 5". Zato sam joj posle mesec dana biranja uzeo Moto C Plus sa 2GB iz slobodne prodaje. Za nju extra.
Razmisli o G5S ako ipak ideš na ugovor, jeste skuplji ali i dobar uređaj. I čini mi se da Motorole imaju dosta bolje ekrane, bar su drastično svetliji i jasniji uživo.

Ništa lično, međutim kod novih Nokija me odbija i procenat reklamacija. Dve kolegenice sa posla su imale problema sa njima. Jeste rešeno kod oba, ali su proveli na servisu par sedmica. Insajder mi je rekao i da se natprosečno kvare, zasad.
Da li treba da kazem koji deo poruke bi ozbiljno trebalo da razmislis i izmenis?:)

Kaži
Edit-Cimaju me pa kucam poruku iz dva puta

Lični afiniteti te se ne tiču, znači misliš na poslednji deo poruke :)
Elem, jedna kolegenica, koja sedi preko puta mene uzela je 3-ku, jedna iz druge kancelarije 5-cu. Obe na ugovor, ali ne u isto vreme. Bela i crvena ako ti je to bitno :D
Njihov entuzijazam za "lep mobilni" ne treba opisivati. Ni isto takvo razočarenje kada je jedan prestao da radi, a potom posle možda mesec dana i drugi.
Prvoj su rekli da su "promenili softver" drugoj "da su ga resetovali". Da li treba da kažem da su obe došle prvo kod mene da vidim zašto se telefon ugasio? Nisu reagovali ni na priključivanje na punjač niti na pritiskanje svih kombinacija dugmića.
I da nisam naravno uspeo da ih pokrenem ni na koji način i naravno rekao - izvolte u servis.
Posle toga pitah lika sa kojim sam imao više puta dodir kakve su nokije generalno i dobio sam odgovor da je procenat kvarova iznad nekog njihovog proseka.
Ako on laže mene i ja lažem vas.

Poslednja izmena:
Ahah :)
A ti pročitaj PP

Nazad
Vrh Dno