Šta je novo?

Telefon/tablet za mamu za 50 evra

Rotoshack

Slavan
Učlanjen(a)
15.06.2009
Poena
320
Mami se "utopio" telefon pa trazi novi. Nesto sam gledao po netu i nisam bio uspjesan pa molim za vasu pomoc.

Posto je ovo malo para, koliko sam vidio, u obzir bi dosli samo neki kineski pa me zanima ima li ko sta da predlozi.

U obzir dolaze i tableti.

Ono sto je bitno je da moze da radi Viber i WhatsUp, kao i pozivi i poruke. Kamera bitno je samo da ima neka.

Pa ni ovaj sto je imala uopste nije iznosila iz kuce, nego ga je koristila samo kad se cula sa nekim preko Vibera. Ponekad slikala cvijece i to je to. Mozda 10-15 evra vise, ali duplo vise nece dati sigurno :D.

Bya-bya-sama koristis li ti taj ili znas nekog ko koristi?

Čisto za ostale koji nalete na temu - bratu sam kupio svojevremeno Leagoo Kiicaa Power za 45€ - nezahtevan korisnik, pošto je prepaid to što nema 4G mu ne znači puno ali mu jaka baterija znači. Jedino što morate otići na 4pda sajt da preinstalirate zvanični ROM bez ad-warea. Ima ga već dobrih pola godine i nije mi se požalio ni na šta.

Budžet telefon, kamera jedva prosečna (pritom prednja bolja nego zadnja) ali završava posao.

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-leagoo-kiicaa-power

Na kraju je uzela neki Samsung Note i to za, pogadjate, 100 evra. Rekao sam da me vise ni ne pitaju da smaram ljude bez potrebe kad na kraju nisu strpljivi pa kupe sta im dune prvo. I za vece pare.

Nazad
Vrh Dno