Šta je novo?

Telefon sa numerickom tastaturom

toxicm

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2012
Poena
275
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 7700 / LC-CC-120
Matična ploča
Asus H110M-C
RAM
Kingston HyperX HX424C15FB/8 8GB DDR4 2400MHz CL15
GPU
XFX RX470 4GB RS Triple X
Storage
SSD CT250GB BX100 + HD WD500GB + 320GB
PSU
Chieftec ELP-700S 700W
Kućište
Chieftec LF-02B
Monitor
Samsung T220
Ostale periferije
WF TV2000XPG, P217D
Laptop
Asus ROG Strix G15
Mobilni telefon
Pixel 6a
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Mobilni internet
Dosadili su mi touch screen telefoni pa bih uzeo neki sa klasicnom alfa-numerickom tastaturom (ne full QWERTY, obicna, stara). Gledam malo po netu i vidim da izbor nije bas najbolji. Trazim telefon sa vise mogucnosti poput WiFi-a, GPS-a, blic-a (sama kamera mi je manje bitna, bitno da ima lampu). Ovo je ono sto mi treba. OS mi nije bitan, proizvodjac takodje (mada bih trazio nesto sa kvalitetnijom izradom, nista posebno naravno).

Interesuje me da li na trzistu ima boljeg telefona od Nokia-e E75, a da moze da se nadje nov? E52 i N95 su mi takodje u izboru, ali mi se E75 nekako vise svidja.

Slab izbor, da. BlackBerry modeli možda još ulaze u tvoje zahteve (osim QWERTY), drugo mi ništa ne pada na pamet.
E52, E55 i E75 su mnogo bolji izbor od N95, brži, baterija (ona je posebna priča, posedovao sam E52 i E75, dani i dani maltretiranja na jednom punjenju..)

To sam i mislio, reko cisto da vidim da mi nesto nije promaklo ili da je u najavi. Hvala! QWERTY mi ne odgovara, juri cu E75. Ima sve sto mi treba, a i svidja mi se izgled.

E52 - presao sa androida na nju i posle mesec dana vratio se na android - ima ona sve funkcije ali nije to to - prost primer je aplikacija za lampu koja ne postoji za nokiu ;)

Postoji, ima ih par za 5800XM, njega imam. Postoje verzije i za touch screen i za obican.

Nazad
Vrh Dno