Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon oko 400-450e

Koji mobilni telefon kupiti

beconase

Poštovan
Učlanjen(a)
10.09.2020
Poena
75
Pukao mi displej na Poco F3 pa bih uzeo telefon u ovom cenovnom rangu. Sa Pocom sam generalno bio zadovoljan osim proximity senzorom koji me je ubijao, zato bih izbegao Xiaomi ovog puta.
Kod telefona mi je najbitniji brz chipset i autonomija baterije, kamera ne toliko, ali voleo bih sto bolju iako se radi o nizem srednjem segmentu 😁
trenutno imam 4 izbora:
-Oneplus 9r
-Realme 5gt
-Realme GT Neo 2
-Moto Edge 20 pro (ima ih po oglasima starih 2-3 meseca u dobrom stanju).
-Moto G100

Realme 5 se cini kao ok varijanta ali mi je premala dijagonala.
Edge 20 pro mi deluje kao najboji izbor (kamera, ekran, baterija).
G100 jeftinija varijanta sa LCD ekranom.
Sta predlazete?

Ako ne očekuješ premium od kamere, ja sam imao izuzetno lepo iskustvo sa Motorolom.

Najblizi sam Edge 20 pro, prva Moto koju cu uzeti nakon skoro 20god, nakon razr v3 😁
Kamera mi nije presudna ali kontam da je u rangu sa Poco F3 ako ne i bolja, sto mi je vise nego dovoljno

Nisam bio nezadovoljan kamerom. Samo mi je važna pa je za mene malo podbacio za tu cenu. Da je imala OIS na glavnoj kameri, zadržao bih je

Realme GT 5G 12/256

Šta smatrate najboljom zamenom za Poco F1 do nekih 450, maksimum 500e na oglasima? Isključivo novo. Kamera, baterija, 8/256gb, stereo zvučnici i ekran kao najbitnije stvari. 😁 Da može da izgura bar preko 2 god normalne upotrebe, pošto Poco i dalje odoleva svakodnevnom akanju i radi top. Poželjno ispod 500e i da nije nikako ajfon.

Šta smatrate najboljom zamenom za Poco F1 do nekih 450, maksimum 500e na oglasima? Isključivo novo. Kamera, baterija, 8/256gb, stereo zvučnici i ekran kao najbitnije stvari. 😁 Da može da izgura bar preko 2 god normalne upotrebe, pošto Poco i dalje odoleva svakodnevnom akanju i radi top. Poželjno ispod 500e i da nije nikako ajfon.
Ja sam i dalje u potrazi i mislim da ce biti s21 fe kad mu jos padne cena na 500e, sad kad izadje s22 8. februara.
Samo to je osnovni 6/128 model.
Za tvoj filter verovatno OP nord 2 12/256 je oko 450 na oglasima 😁

Vrh Dno