Šta je novo?

Telefon do tačno 300 evra

• Začetnik teme Začetnik teme gileip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gileip

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
660
Imam LG Flex 2 telefon i moram reći da sam zadovoljan, ali ima par sitnica koje me nerviraju i hoću da kupim drugi telefon.
Imam par stvari koje su mi bitne pri izboru :
1) dajem do 300 evra, ni dinar više
2) mora da ima odličnu kameru
3) da mu je baterija ako ne odlična, onda solidna
4) otisak prsta
5) ekran od 5-5,5"
6) bilo bi dobro da ima alu kućište i zaštitno staklo
7) da ako može bude dual, ali da ima 64GB
8) da ima dobru podršku
Eto, to su stvari koje tražim, nadam se da postoji nešto u tom cenovnom rangu da ispunjava uslov, ako ne, onda čekam.

Pa na drugom mestu stoji da treba biti odlična kamera. Tu svrstavam samo Pixel, s7, 6p, 5x, iPhone 7 i ako se pogleda kroz prste LG g5 i P9... [emoji4] Možda mu je najbliže zahtevima p9, ali opet i on se ne uklapa baš u svemu, pogotovo ne u ceni...

Najbliže onim gore navedenim stavkama ti je Huawei P9 ali moraš za njega da izdvojiš 30-40 eur preko tih 300 eur .

Послато са Huawei Honor 5x

Imam LG Flex 2 telefon i moram reći da sam zadovoljan, ali ima par sitnica koje me nerviraju i hoću da kupim drugi telefon.
Imam par stvari koje su mi bitne pri izboru :
1) dajem do 300 evra, ni dinar više
2) mora da ima odličnu kameru
3) da mu je baterija ako ne odlična, onda solidna
4) otisak prsta
5) ekran od 5-5,5"
6) bilo bi dobro da ima alu kućište i zaštitno staklo
7) da ako može bude dual, ali da ima 64GB
8) da ima dobru podršku
Eto, to su stvari koje tražim, nadam se da postoji nešto u tom cenovnom rangu da ispunjava uslov, ako ne, onda čekam.
Nema toga za te pare,jedino polovno mozda....
Ali moglo bi da se uklopi neki fon ali da se odreknes par stvari kao otisak prsta,64gb interne...

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Polovan P9 za oko 300, jedini logičan izbor (ako ti je dovoljno dobra kamera, probaj ga negde)

Sent from my S7 using Tapatalk

Ja sam i razmišljao o P9 ili o Honor 8 modelu.
Ako dajem 300 da dodam još malo i da to bude ono što traim, samo me tu još buni kamera i baterija, da li su OK (poredeći sa Flex 2 koliko je bolja baterija i kamera)?

Na kraju si odustao od svih zahteva sa liste... [emoji23] Idi na p9 ili Honor 8, na koji prvo naletiš sa domaćom garancijom i nemoj mnogo da biješ glavu... [emoji4]

Ja već imam Flex 2 i zadovoljan sam i ima lumiu 640 kao drugi telefon. Slike na Flex 2 su jako dobre, ali želim telefon koji pravi još bolje slike i ono što je najveća mana flex 2, da mu baterija traje duže, dosta duže, premda i za ovaj postoji rešenje, a to je eksterna baterija.

P9 gura 6 sati SoT i to sa 9 sati lte. Kome trebaju SS saljem na pp. 😀
Edit: Zaboravih napomenuti. Sa svakom govnjivom aplikacijom koju mozete naci, i svaka je zasticena ( da se ne gasi kad se ekran ugasi).

Poslao Havaji P9

Poslednja izmena:
Ako hoćeš top kameru (za slikanje) a da izdvojiš ''manje'' para onda 5x ili 6p(polovan ako pronađeš). Obe su bolje u low light situacijama od svih drugih u tom cenovnom opsegu zbog dobrih senzora i odličnog postprocessing-a uz HDR+... Bolju kameru ima samo par modela na tržištu i to smešno bolju u odnosu koliko više koštaju. Ako ti je bitan i kamokorder onda je tu već malo klimavo zbog stabilizacije na ovim telefonima... P9 fino slika kada nije low light u pitanju...

Ako hoćeš top kameru (za slikanje) a da izdvojiš ''manje'' para onda 5x ili 6p(polovan ako pronađeš). Obe su bolje u low light situacijama od svih drugih u tom cenovnom opsegu zbog dobrih senzora i odličnog postprocessing-a uz HDR+... Bolju kameru ima samo par modela na tržištu i to smešno bolju u odnosu koliko više koštaju. Ako ti je bitan i kamokorder onda je tu već malo klimavo zbog stabilizacije na ovim telefonima... P9 fino slika kada nije low light u pitanju...
Zar nema Sony bolju kameru 21mpx,a moze da nađe bas jeftino idu polovni z3,z2 za 160e....

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno