Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon do 650€

Koji mobilni telefon kupiti

marcony28

Poštovan
Učlanjen(a)
26.12.2022
Poena
50
Ljudi, ako moze pomoć i preporuke malo.

Imam budžet 650 evra pa bih promenio telefon. Voleo bih da cujem predloge.

U suštini ono sto me interesuje je odlična kamera i da baterija može da drži ceo dan. Sve ovo ostalo su finese već. Fluidnost se prosto podrazumeva al to ce imati sbaki novi telefon sada.

Hvala

Bukvalno je nebitno. Slušam predloge i za kompaktni i za veći. Bitno je da mašina radi svoj posao dobro i da će da traje. Ne menjam telefone na 2 godine.
Koristim trenutno Huawei P20 pro evo već 5 i po godina. Telefon ne da isplatio nego ono, svaka čast. Ali zbog situacije sa Googlom vreme je za menjanje brenda, a i svakako bih voleo da promenim malo izgled brenda. Budžet sam naveo pa reko' da proverim da li sam nešto propustio, možda drugi na forumu znaju neki koji je meni promakao.
I od mene predlog za magic 5 pro, skroz korektan tel, i cena mu je sada pristojna za ono sto nudi.

Ako nije zapelo da bude nov, nov... U oglasima se nadje sa fiskalnim, star par meseci bez problema.

Koji pixel? Znam da ga svakako nema legalno ali ono moze da se nabavi oriđinale 🙂

Zanimaju me bas iskustva sa njim, al plasi me momenat baterije. Dugo punjenje i kratko trajanje iste

Imam pixel 7 pro. Baterija je odlična, mnogo bolja nego što sam očekivao. Imao sam pixel 6 pro i ako pročitaš tu temu, videćeš da sam ga kritikovao možda i više nego bilo ko.

7 pro sam nabavio jako povoljno, hteo sam da prodam i njega i 6 pro kome sam razbio ekran i da uzmem honor magic 5 pro, ali sam morao da pređem na 7 pro jer mi je 6 još jednom ispao i rikno je digitizer i na njemu sam ostao jer su popravili neke stvari koje su mi smetale. Brže radi, lepši je ekran, osetno glasniji zvučnici, baterija iskreno razbija. Non stop nešto čačkam, nikad mi se nije desilo da nisam izgurao dan.

Ono što je i dalje problem, meni barem je što jajare na skladišnom prostoru i brzom punjenju. Opet, iskreno i objektivno, ne osetim manjak brzog punjenja jer kad idem npr na planinarenje uvek nosim powerbank, 99% punim kući dok spavam a opet iskreno, i malo samo povedem računa povremeno obrišem neke fotke i nisam ni blizu bio da popunim 128gb.

suvise je to para za kompomise...
Ja sam imao mate 20 pro i rekao sam da ne zelim nishta losije nego tel star 5 godina.
znaci kriv ekran, brzo punjenje, bezicno punjenje, reverse charging. Dok smo ovce tako ce nas i tretirati.

Imam pixel 7 pro. Baterija je odlična, mnogo bolja nego što sam očekivao. Imao sam pixel 6 pro i ako pročitaš tu temu, videćeš da sam ga kritikovao možda i više nego bilo ko.

7 pro sam nabavio jako povoljno, hteo sam da prodam i njega i 6 pro kome sam razbio ekran i da uzmem honor magic 5 pro, ali sam morao da pređem na 7 pro jer mi je 6 još jednom ispao i rikno je digitizer i na njemu sam ostao jer su popravili neke stvari koje su mi smetale. Brže radi, lepši je ekran, osetno glasniji zvučnici, baterija iskreno razbija. Non stop nešto čačkam, nikad mi se nije desilo da nisam izgurao dan.

Ono što je i dalje problem, meni barem je što jajare na skladišnom prostoru i brzom punjenju. Opet, iskreno i objektivno, ne osetim manjak brzog punjenja jer kad idem npr na planinarenje uvek nosim powerbank, 99% punim kući dok spavam a opet iskreno, i malo samo povedem računa povremeno obrišem neke fotke i nisam ni blizu bio da popunim 128gb.
Ovaj telefon sam bas dugo merkao. I sve nesto teško da se usudim da ga uzmem. Znaci ovo detaljno sto si napisao. Al jesu jajare za brzinu. Koliko dugo se puni?

Ovaj telefon sam bas dugo merkao. I sve nesto teško da se usudim da ga uzmem. Znaci ovo detaljno sto si napisao. Al jesu jajare za brzinu. Koliko dugo se puni?

Stvarno ne znam, punim uveče kad legnem da spavam i to je to. Brzo se puni do nekih 50ak i onda malo uspori.

Iskreno, nisam bio ni u jednoj situaciji da mi je to problem.

Sa telefonom van toga sam stvarno zadovoljan. Mnogo zaokruženiji telefon nego 6 pro. Niti mislim da 8 pro vredi razlike.

Stvarno ne znam, punim uveče kad legnem da spavam i to je to. Brzo se puni do nekih 50ak i onda malo uspori.

Iskreno, nisam bio ni u jednoj situaciji da mi je to problem.

Sa telefonom van toga sam stvarno zadovoljan. Mnogo zaokruženiji telefon nego 6 pro. Niti mislim da 8 pro vredi razlike.
Taman da pitam kakav je u odnosu na p8 običan ali odgovorio si

Pixel 8 Pro može da se nadje na KP za 700e praktično nov

Prilozi

• 1000003961.png
    1000003961.png
    220.7 KB · Pregleda: 49
Nazad
Vrh Dno