Richard Feynman
Poznat
- Učlanjen(a)
- 26.12.2022
- Poena
- 35
Pozdrav, ljudi. Sam naslov kaze, koji telefon za ove pare?
Do sada je koriscena Motorola G100, ali se razlupala, takodje podrske vise nema (ako je ikad i bilo
), pa je doslo vreme za zamenu. Nezahtevan korisnik, ali ako se uzima, voleo bih da to bude najbolje za taj novac. Mozda ce biti smesno ali Motorola je letela, bitno mi je da i ovaj radi brzo, da kamere budu solidne, da baterija bez problema izgura dan i ako moze da ima garanciju. Vidim da se Pixel moze naci za te pare, ali ne znam kako funkcionisu stvari oko popravke i slicnih stvari. Takodje mi je za oko zapao OnePlus 11 koji moze da se nadje za malo vise ali vidim da ni za njega nema zvanicna podrska kod nas, pa ni za njega ne znam koliko je pametan izbor.
Saomi bih da zaobidjem potpuno, Honor 90 mi je meh, eventualno jos Samsung S23 128/256gb da se nadje, ne znam kolika je razlika u svakodnevnom koriscenjunizmedju UFS 3.1 i 4.0?
KP dolazi u obzir, naravno, deluje kao da je to jedini logican izbor. Hvala unapred.
Do sada je koriscena Motorola G100, ali se razlupala, takodje podrske vise nema (ako je ikad i bilo
Saomi bih da zaobidjem potpuno, Honor 90 mi je meh, eventualno jos Samsung S23 128/256gb da se nadje, ne znam kolika je razlika u svakodnevnom koriscenjunizmedju UFS 3.1 i 4.0?
KP dolazi u obzir, naravno, deluje kao da je to jedini logican izbor. Hvala unapred.