Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon do 400e

Koji mobilni telefon kupiti

onlyuros

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poena
305
Koji najbolji telefon moze nov da se nabavi kod nas do oko 400e? Za zenu se raspitujem.
Pretpostavljam da je najjeftinije preko KP?

Tnx

Teško nov neotpakovan honor 200 pro za ispod 450 evra. Jedino "samo otpakovan radi probe", a ovamo kupljen pre 3 meseca.
Drugim rečima, ako možeš da se protegneš do 450 evrića honor 200 pro je možda najbolja kupovina. Najbolji hardver definitivno ako možeš da se pomiriš sa plastikanerskim izgledom i onim očajnim ostrvom za kamere. Mada, sve je stvar ukusa

Mozda moze Motorola Edge 50 Pro da se razmotri? Samsung A55 12GB varijanta se uklapa u budzet i ostace kusur. Tu su jos i Oppo Reno 12 Pro kao i Vivo V40 obican.

Teško nov neotpakovan honor 200 pro za ispod 450 evra. Jedino "samo otpakovan radi probe", a ovamo kupljen pre 3 meseca.
Drugim rečima, ako možeš da se protegneš do 450 evrića honor 200 pro je možda najbolja kupovina. Najbolji hardver definitivno ako možeš da se pomiriš sa plastikanerskim izgledom i onim očajnim ostrvom za kamere. Mada, sve je stvar ukusa
Vredi dodati ,sjajan je telefon.Kada sam video novi magic7 pro ,honor je lepotan.

Može da se nađe xiaomi 14t za 400e.

• Like
Reagovanja: uji
Šta je bolja kupovina za 400e, honor 200 pro ili xiaomi 14t? Ko ima bolje kamere?

Zena ima 14t, Honor 200 pro isprobao i uporedio.
Ne mogu da procenim koliko se primeti razlika.
Ono sto se odmah primeti je to da je Honor 200 pro "uzi" po pitanju glavne kamere.
Fokte, a generalno i video, deluju na njemu bolje, ali cini mi se samo zbog same obrade.
Na honoru su ostrije i kontrastnije.
Na xiaomi mi deluje da je vise problem do neiskoriscenog hw-a i da ima dosta potencijala uz neku valjanu verziju Gcam-a, koju nisam za sada uspeo da nadjem.
Xiaomi 14T mislim da nudi vise opcija po pitanju videa.

Ne mogu da kazem ni da se isplati ni da se ne isplati razlika u ceni - sto se tice kamere...

Gledao sam recenzije jednog recenzenta iz Leskovca. On kaže da je honor 200 pro za klasu iznad. Ako sam dobro razumeo ima bolji senzor kamere i neki napredniji autofokus. Nisam ni razmišljao o njemu jer kad sam počeo da tražim zamenu za s21fe bio je dosta skuplji.

Gledao sam recenzije jednog recenzenta iz Leskovca. On kaže da je honor 200 pro za klasu iznad. Ako sam dobro razumeo ima bolji senzor kamere i neki napredniji autofokus. Nisam ni razmišljao o njemu jer kad sam počeo da tražim zamenu za s21fe bio je dosta skuplji.
Taj očigledno ne zna šta znači izraz za klasu. Razlike u kamerama su minorne, ima i za jedan i za drugi telefon ranking na DXOmark-u.

Nazad
Vrh Dno