Pisao je neko da v20 ima slabiju bateriju od S7 (u s7 temi), a mi5s bih zaobisao, najvise zbog garancije, a onda i zbog nedostatka OIS-a.
ok ... ali daju 2 godine garancijemislim ako hoces
ja sam imao opciju 6 meseci ili 2 godine, moj drugar 6 meseci 1 godinu ili 2 godine cena se manja tipa po 10-30e
sto zbog garancije ? non stop citam u ovakvim temama da je Xiaomi los zbog garancije ???
Aj ovako ... jel nekom crkao Xiaomi kupljen kod nas sa garantnim listom ? pitam jer me zanima sta dalje ide sa telefonom, meni je receno da postoji ovlasceni servis i da tamo ide na popravku, e sad na sajtu tog servisa moze se videti Miezu i gomila drugih proizvodjaca ciji su serviseri ali nisam video Xiaomi ....
Do duse pise im na ovoj strani da su dogovorili servis u garantnom roku sa proizvodjacima ... medju njima i Xiaomi.
http://bgelektronik.rs/srp/info/sve-moze-da-se-popravi/
U drugu ruku me zanima takodje kome je sve crkao Xiaomi ? ne ono pao mi sa 2m na beton pa ne radi, nego jednostavno umro? jel ima takvih ? i da li su nosili u servis telefon ?
hvala unapred
Jesi ih zvao i pitao ako kupiš Xiaomi putem KP-a ili putem Alija imaš godinu dana garancije ili dve godine? I zašto ne?
Bilo je dosta RN4 telefona sa zaglavljenim ili mrtvim pikselima. Skoro se niko nije žalio, ali nikad se ne zna.
To ako nisi ti čuo ne znači da nikome nije crkao telefon ili se pokvario.
Bolje imati zvaničnu garanciju od ovlašćenog servisa, nego nikakvu i da moraš uvek imati spremne pare da se popravi i to je pitanje kako će popraviti pošto nema ovlašćeni servis, jer kod nas nema ovlašćeni Xiaomi prodavac.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ovako,budzet je spao na 350e ..Interesuje me iskljucivo nov telefon,bitno je da je dual sim..Nisam pametan sta uzeti..Neki izbor mi je a5 2017,mi 5s i lg v20..
Ovako,budzet je spao na 350e ..Interesuje me iskljucivo nov telefon,bitno je da je dual sim..Nisam pametan sta uzeti..Neki izbor mi je a5 2017,mi 5s i lg v20..
Kako to zanimljivo? Tj. šta to jedan telefon treba da ima (ili možda da nema), a da te ne smori?Imam iPhone 7 ali bih napravio malo ekskurziju na android..S7 edge bih zaobisao a u bzir bi dosli samo dual sim telefoni..Nisam pametan sta zanimljivo uzeti a da me ne smori posle mesec dana..
Uzmi samsung A9 Pro
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari