Šta je novo?

Telefon do 350e

stefan89

Cenjen
Učlanjen(a)
14.08.2013
Poena
151
Pozdrav forumasi treba mi pomoc u izboru telefona...Limit je 350e I ni evro vise...Nov telefon bih uzeo ali moze doci u obzir I neki dobro ocuvani polovnjak...Do sada sam koristio samo android ali mi operativni sistem nije bitan.Bitno mi je da telefon ima dobru kameru nisam zahtevan korisnik.Trenutno imam galaxy s3 ali je vreme da se menja.

Z3 a g4 ce malo teze da nadje za 350
Ako ti ekran od 5,5 inca nije prevelik mizda da razmislis i o g8 huawei,imas ih po oglasima sa garancijom operatera 24 meseca oko 320evra,izuzetan model

Polovan G4, samo treba redovno pratiti oglase a treba tu verovatno jos 10-20e ali se isplati.

Z2/3 se jure za oko 300e a posto je budzet 350e a prioritet sto bolja kamera onda G4.

Slabo sam pratio cene kineskih telefona, sad vidim da po MS oglasima ima nekoliko primeraka Meizu MX5 16Gb za 310-320e (''stari 1 dan'', sa mts i telenor garancijama), nisam probao mx5 ali ovako deluje kao solidan telefon za te pare e jedino sto su 16Gb primerci i bez prosirenja memorija, to je bedak.

Poslednja izmena:
To je verovatno najbolje, posebno jer je napisao da nije zahtevan korisnik i da vec ima S3 (navika na samsung softver, kameru, amoled itd). Mada primetan napredak bi bio i S5 za 250e npr.

Poslednja izmena:
Planirao sam posle nove da se castim...Realno najbolje je da se saceka ali iskreno ne bih da cekam :D mislim da cu razmisliti o tom g4 pa i da se doda 10-20e opet nije strasno posto vidim da ima dobru kameru prelisto na brzinu sad neki review...E,umalo da zaboravim eto bitno je da telefon ima micro sim ne bih dalje seko karticu :D

Ma najmanji problem zameniti karticu u poslovnici za nano i kupiti komplet adaptera za 150din...nemoj da te to sprecava da uzmes neki super tel samo zato sto je nano sim. Za 370e mozes naci i iphone 5s nov od operatera sa 2 god garancije...po meni sasvim ok kupovina ako eces dzombu u dzepu. Za lg g4 takodje imas preporuke i pre bih isao na njega nego na sony z3 ili s5.
Edit: i note 4 dobar vec moze da se nadje za 370e.

Mogu da uzmem iphone 5s za 350e nov sa 2 god garancije...Sad ne znam da li je to jos uvek dobar izbor prvenstveno sto meni treba dobra kamera...Ako bi iso opet na samsung pre sacekao s6 nego uzeo s5...Sto se tice iphone-a to vec ne znam nisam pametan jako skupi da imam kesa najnovi bi uzeo realno :D ...Od nokia dugo sam hteo 1020 ali sada bas nisam siguran...Za sada vodi g4...

Ma uzmi p8.. Ganjaj premium garanciju,ubij cenu na 310 i to je to. :)

Jeste kamera losija od g4 i s6 ali odradice svoje.

Idealno bi bilo kada bi navatao honor 7 sa telenora,ali to je toliko retko da je lose i razmisljati na tu stranu.(preko madjarskih dilera 350e,sto mislim da je previse)
Pre neki dan sam ga drndao u poslovici telenora,paklen mob. Mnogi pricaju da ima i dobru kameru.

Poslednja izmena:
Za sada vodi g4...Ne znam nisam ljubitelj tih huawei, honour, ponor telefona :-D ...Izvinjavam se ako krsim pravila ali fon cu sigurno skori uzeti od lika iz Apatina sa kp...Vidim ima g4 za 360e star 10 dana...

Moze da napise, ako ne odgovara mali displej onda nemoj 5s. ali reci da je igracka je neozbiljno.

G4 ima za 350polovan za 350...kakav crni s5 pored njega...z3 ide nov za 350..oba su bolja od s5 koji je nov isto oko 350...taj od 250 ne mogu da zamislim na sta lici[emoji23]

Poslednja izmena:
Nisi jedini,zato i pucaj vise para nego sto ti realno treba za dobar telefon

Burazeru moja je stvar kolko cu da puknem za fon ne kupujem ih svake godine a tebi ako se svidjaju ta kineska ****** kupi ih bez obzira koliko dobra bila uvek cu pre kupiti nokiu, samsung, lg, sony ili iphone od toga.
Bez ljutnje...Srecna nova godina svima sve najbolje...Uzecu g4 posle nove godine

Naravno da nije ali da si procitao sta mi treba znao bi...Za mene jeste nit igram igrice nit imam brdo aplikacija jedino sto imam su picsart fb messenger tako da meni treba dobra kamera

Nazad
Vrh Dno