Šta je novo?

Telefon do 30k?

dacha123

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2010
Poena
210
Treba mi fon sa sto boljom kamerom sto vecim ekranom i jakom baterijom ,sve ostalo je manje bitno :) naravno ne bih voleo da je spor ko traktor ima bagove i slicno ,ali ove tri stavke su mi naj :D
Fon pozeljno nov ,ali isao bi i na oglase da nije stariji od par meseci :)
Unapred hvala :))

Poslednja izmena:
Pa sta fali ako je ofucan, turi ga u silikon i nece se videti...bitno da ti ispunjava sve sto si trazio u prvom postu, a za te pare nema sanse da dobijes ista priblizno dobro...eventualno sony z2 polovan

Ne bih da budem bezobrazan,ali ako sam napisao da trazim nov ili max par m star,znaci da nisam to napisao bzv.
Za k900 ,pa je l moze neki stariji model ...msm 4.2? ...
A 640 (1gb rama) ako budem imao srece mislim da za oko 250e u oglasima i 2 mogu da navatam :'D

Poslednja izmena:
Huawei Honor 4X do 30k din,mozes preko ali-a da porucis jiayu s3,meizu m2,Elephone P8000...

Poslednja izmena:
Ne bih da budem bezobrazan,ali ako sam napisao da trazim nov ili max par m star,znaci da nisam to napisao bzv.
Za k900 ,pa je l moze neki stariji model ...msm 4.2? ...
A 640 (1gb rama) ako budem imao srece mislim da za oko 250e u oglasima i 2 mogu da navatam :'D

Prijatelj koristi K900 i znam da ima 4.4 i hvalio se da ce ubaciti 5.0.

pod jedan, ako kupi polovan telefon nece mu trajati baterija dugo, jer to su vec izmucene baterije. pod dva preporucujete mu m2 note koji ima uzas kameru. meni bas nije sasvim jasno sta ljudi vide u tom m2 note, jer je telefon u svakom pogledu inferiorniji u odnosu na redmi note 2, osim u unibody kucistu (ekran je disutabilan, ljudi na ovom forumu kazu da je bolji ekran na m2 note, ali aj da kazemo da su tu negde po kvalitetu jer gsm arena kaze da je na m2 note losiji ekran i ja njima verujem). ako vec hoce nov >5" telefon onda mu je iskreno bolje (najbolje) da ide na redmi note 2. kameru u tom segmentu nece naci dobru nigde osim ako ne kupi polovan flagship prethodne generacije, ali sve ostalo zadovoljava telefon. iskreno ja sumnjam da cu ikad vise kupiti polovan telefon. kad smo vec kod kamere, redmi note 2 ima istu kameru kao lg g3 bez ois-a.

ako meni ne verujete u vezi redmi note 2 vs m2 note, verujte najlegit sajtu na svetu: http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_2-review-1311.php

u zakljucku: http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_2-review-1311p9.php oni cak ni ne pominju m2 note kao konkurenciju :D nije ni cudo kada redmi note 2 ima hardver isti kao dosta skuplji mx5, ili da ne pominjem puno skuplji sony E5 ili HTC One E9+

evo ih testovi, da potkrepim svoje tvrdnje. imajte u vidu da je ovo sporija verzija redmi note 2, brza bi trebalo da bude ista kao mx5.

1.png

2.png

3.png

4.png

ovo je najinteresantnije:

5.png

Alcatel idol 3 6045k 5.5 incha. Mislim da je najbolji telefon u srednjem rangu telefona.
Ja sam ga uzeo pre 2 nedelje u mts i mogu ti reci da sam prezadovoljan. Najvise su me odusevili stereo JBL zvucnici. Kamera mu je odlicna, jos je izasao update koji kazu da su dosta unapredili kameru ali kod nas jos nije stigao. I da kod nas se prodaju dual sim sa 32gb memorije.

Nazad
Vrh Dno