Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon do 300e

Koji mobilni telefon kupiti

Miksat

Poštovan
Učlanjen(a)
03.03.2016
Poruke
610
Poena
80
Pozdrav, koji je telefon trenutno best buy za 300e. Razmišljao sam o polovnom s10, da li ima šta bolje za te novce. Prioritet kamera
 
Licno ne bih isao na tako star telefon, jer ko zna u kakvom stanju je baterija. Ako hoces novo i sa garancijom, pre 2 dana videh u Mi store Mi 11 lite za 36.000 + poklon Mi Band 6 koji kosta 6000.... Ima sasvim dobru kameru, pogledaj primere fotografija na gsmarena recenziji.
 
Obavezno šacni Motorolu G100!
 
A52. Jest da je malo preko 300e, ali vredi svakog dinara.
 
Huawei P30 pro ako je kamera prioritet. Eventualno sačekaj malo pa uzmi Samsung A72. Pašće mu cena (već bilo par komada na kp po 360eu).
 
poco x3
mi 10t
ili ako nađeš mi 9t pro 128gb

šta god uzeo od ova tri nećeš se pokajati
 
Jedino da uzme to ako ne priča puno preko telefona, s obzirom na proximity senzor koji ne radi.
 
Da se nadovezem na temu, da ne dizem novu. Imam Mi A3 sad bih se apdejtovao na nesto bolje, tako nesto do 350e
U glavi su mi Samsung A52 vs OnePlus 8 ili opet nesto trece?
Zanima me One UI vs OxygenOs?
Kakvi su sa apdejtovima, koji ce u principu duze raditi?
 
Ova tema je dosta mrtva. Treba mi za ženu, dakle da je manji od poco x3. I ona isto prelazi sa a3 (uzeću ga sebi kao backup).
 
Pozz ljudi...
Gledam da zamijenim svoj vremešni Samsung Note 4 sa kojim se družim preko šest i po godina. Interesuje me da li ima smisla razmatrati Samsung Note 10 (Lite) u odnosu na aktuelne modele u cjenovnom rangu do 300e? Poco F3, A52s, neki Realme, Redmi Note 10 Pro... Ipak više volim da mi ostane novca za neke druge stvari nego da bacam na telefon. Ako je taj Note 10 (Lite) precjenjen onda bih radio izdvojio nešto više i kupio ono za šta smatram da sam dobro pazario :)
Prioriteti?! Pa ništa zahtjevno. Igre rijetko igram (zadnji put prije par godina Real Racing 3), kamera da daje upotrebljive i pristojne fotke, procesor neka srednja klasa. Ne mora biti munjevit ali da se ne desi da sam zaboravio šta sam pokrenuo. Min 6 GB RAM i baterija da je što bolja, 1+ dan. Svaki savjet dobrodošao.
 
Nazad
Vrh Dno