Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon do 250e

Koji mobilni telefon kupiti
Učlanjen(a)
14.11.2025
Poena
30
Sta preporucujete,moze i KP naravno,dobra specifikacija,pozeljno 12/256 ali pre svega dobar cipset i kamera.

Nov telefon a da ispunjava sve uslove i da košta 250e - teško.
Možda Edge 60 Fusion ili Edge 50 Neo, mada bih pre proširio budžet na 315e za Motorola Edge 60 Pro 8/256GB (na KP, u prodavnicama je 15-20e skuplji). To je već ozbiljno dobar telefon za te pare.

Ako misliš na edge 60 pro, tačno je, trenutno nema boljeg novog telefona za te pare. Kada sam birao tel. za oca, dugo sam poredio i osim Honor 400, ta Motorola nema neku konkurenciju po toj ceni, a na kraju je malo bolja i od Honora.
Odličan je na svim poljima za tu klasu, zamerke imam samo haptics (tu je tipičan mid-range) i na jačinu zvuka melodije zvona. Iz nekog razloga zvučnici su glasniji u svim drugim režimima rada (npr. muzika, YT) nego kao zvono. Ali je i to dovoljno jako da se čuje u većini situacija.

Vidim ima i Samsung A56.
Edge 60 Pro je jednostavno bolji telefon, na nekim poljima i primetno bolji - mnogo veća baterija i brže punjenje, noviji i brži čipset, UFS 4.0 umesto 3.1 telefoto kamera umesto praktično beskorisne 5MP macro, malo bolja prednja i UW kamera, malo bolji ekran (oštriji prikaz pre svega) itd.

Nazad
Vrh Dno