Šta je novo?

Telefon do 250 eur

• Začetnik teme Začetnik teme Chaki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Chaki

Cenjen
Učlanjen(a)
12.06.2013
Poena
170
Trenutno koristim P9 lite koji sam uzeo kao zamenski telefon pošto sam imao problema sa Mi5, ali to traje evo već pola godine. U međuvremenu sam i prodao Mi5 (doke je bio pod garancijom imao sam problema sa back tasterom koji se ponašao prilično nasumično, kao i sa Mi nalogom i Google nalogom vezanim za telefon u smislu zaključavanja), ali generalno sam bio zadovoljan sa istim u smislu fluidnosti, performansi, sasvim pristojne kamere itd. P9 lite iako korektan telefon je ipak vidno sporiji u radu, pa bih uzeo nešto novo, do nekih 250 eur.

Ono što mi je bitno je da je ekran u rasponu 5.2-5.7, brzina, dobra kamera, pristojna baterija, 64 GB, NFC, kao i da vizuelno korektno deluje. Po mogućnosti da je u plavoj boji.

Neki predlozi...?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Sada imas i A2, sa boljom kamerom i boljim GPU-om od RN5, sa stock Androidom, tanji telefon, ali ima dosta losiju autonomiju, nema 3.5mm izlaz i nema slot za SD karticu. Isto je 6" 18:9.

Mozda A2 Lite, ali je dizajn (subjektivno)ogavan, chipset slabiji dosta, kamera losija..

Ispod 6"(18:9 odnos stranica, duguljast je telefon, nije fablet kao Mi Max 2 od 6.44"), do 250e, nov telefon, a da bude zaokruzen kao RN5 ili A2(po meni je RN5 zaokruzeniji od A2 zbog gore navedenih falinki A2 modela), ne postoji.

Bice ti laksi RN5 za koriscenje od Mate 9 jer je uzi, tih par mm u duzini neces primetiti 🙂

Poslednja izmena:
Sada imas i A2, sa boljom kamerom i boljim GPU-om od RN5, sa stock Androidom, tanji telefon, ali ima dosta losiju autonomiju, nema 3.5mm izlaz i nema slot za SD karticu. Isto je 6" 18:9.

Mozda A2 Lite, ali je dizajn (subjektivno)ogavan, chipset slabiji dosta, kamera losija..

Ispod 6"(18:9 odnos stranica, duguljast je telefon, nije fablet kao Mi Max 2 od 6.44"), do 250e, nov telefon, a da bude zaokruzen kao RN5 ili A2(po meni je RN5 zaokruzeniji od A2 zbog gore navedenih falinki A2 modela), ne postoji.

Bice ti laksi RN5 za koriscenje od Mate 9 jer je uzi, tih par mm u duzini neces primetiti 🙂
Za kevu uzimam, ne dam ja moj tenk od Mate 9. 🙂

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Za 250e odlicna kupovina.

Nazad
Vrh Dno