Šta je novo?

Telefon do 200eax

Titogradjanin

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2013
Poena
210
Pozdrav svima. Treba mi mala pomoc. Odlucila majka da sebe casti nekim tel do 200e max. Da ja kupujem znao bi koji cu a posto su njene potrebe drugacije od mojih treba mi pomoc. Dakle ona hoce tel koji je dual sim to je najbitnija stvar, nije joj bitno koji je operativan sistem android ili WIN, zanima je da ne koci, da lijepo izgleda
.a sad sto se koriscenja tice nije zahtjevna, malo viber, da se provjeri email itd.. Ima li neki mozda alcatel neki Idol koji ulazi u tu cijenu, ili lumia? Koji biste mi vi preporucili? Hvala unaprijed.

Poslednja izmena:
Motorola Moto G XT1033 dual sim.

Mozda s4 mini dual sim. Ne znam koliko ga cene sada.

Hvala svima.. Po specifikacijama Motorola se namece kao logican izbor bolja je u svakom segmentu od ostalih, samo ocu li je uspjet nac u CG..jer ovaj G-Smart Mika def u CG necu nac i Motorola je egzotika. Mada gledam u cijenu ulazi i ovaj tel Lenovo P780. Ovaj tel ima 4000mah bateriju ok kameru i solidan ekran. Jos samo dako ga nadjem u ovu supu od drzave

Poslednja izmena:
Dobar je i taj lenovo probao sam ga, probaj u tehno max-u mizda imaju, znam da oni drze Prestigio telefone.Mozda ti se i tu nesto svidi npr 5044.

Lenovo P780 DS, ako ništa drugo zbog baterije... Mada sam pre dva meseca prodao firmi više Nokia Lumia 630 Dual SIM i ljudi su prezadovoljni...
Cena je bila 100€ po komadu za 20kom.

Kupljen je Samsing Galaxy Grand 2.. Za sad je prezadovoljna sa tel, cijena je bila 250e i gratis futrola na preklop.. Evo treci dan ga koristi i ima oko 40% baterije. Hvala svima na pomoci.

Lenovo P780 DS je preskup sa cenom od 30.000 dinara pa za te pare mogu da se kupe skoro pa 2 komada Mika M2 koji je sam po sebi bolji telefon od P780. Motorola Moto G sa ekranom od smo 4.5 takodje je inferiorna pa ispada da prakticno Gigabyte nema konkurenciju u cenovnom rangu 15.000-20.000 dinara ali je problem u tome sto su sve pristigle kolicine rasprodate istog dana.

Vrh Dno