Šta je novo?

Telefon do 200e

Mrljesana

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2013
Poena
255
Ripno displej iz čista mira na Z3, treba mi neki telefon do 200e po hitnom postupku. :d

Uglavnom, primećujem da se dosta preporučuje Xiaomi Redmi Note 4X i oduvek sam hteo da imam neki Xiaomi telefon da ga probam. Gledao sam verziju od 64/4Gb, međutim nikada nisam imao telefon sa MTK procesorom, oduvek ih izbegavam. Tako da, kakav bi bio prelaz sa SD801 na MTK Helio X20? Sa baterijom bio sam zadovoljan i na Z3, mislim da će ovde biti još bolje, pun pogodak. Koristim telefon većinom standardno, surfovanje internetom i multimedija...

Da li još nešto dolazi u obzir? Gledam nov, eventualno polovan sa garancijom.

Znam da je bilo pitanje ovo 200 puta, ali ne mogu nigde da nađem konkretan odgovor, svi kažu dodaj i uzmi S7... (da sam u mogućnosti rado bih :d )

Iskreno, bolje idi na 4x (snapdragon) gde je baterija, pa 40% bolja od MTK verzije. Imaš 32/3 na KP koliko hoćeš, ispod 200e. Vrhunski za te novce.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Bio je skoro na akciji Xiaomi Redmi Note 4X 4GB RAM 64GB. To je onaj plavi. On ima Snapdragon 625. Sa DHL om me je izašao oko 185€ na Austriju. Čekam da mi stigne. Ima global rom. Ako ti nije hitno (ako možeš da se pridržiš sa nekim drugim telefonom) treba da se isprate malo akcije. Ja sam pratio oko 20-25 dana. Meni nije bilo hitno.

Našao sam G5 sa "divljačkom" garancijom od 12 meseci za 210e (nov od mađara). Sad pitanje je, njegova dva prethodnika G3 i G4 su imali probleme sa lemovima i bootloop. Kakva je situacija sa G5 (realno gledano)? Hvala vam na odgovorima. :)

Kako nov G5 za 210? On je 290-300 eur.
Uzmi note 4 global sa 3 GB, novi su oko 165 eur, za te pare da pevaš.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno