Šta je novo?

Telefon do 200e

drdekzar

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2011
Poena
395
Da li moze savet sta je najbolja kupovina telefona do 200e.
Do juce sam imao Note3 ali sam morao zbog popravke kola da ga prodam i sad imam 200e za novi telefon.
Voleo bi da ekran bude 5-inca (moze i veci), memorija bar 1gb, i da ima dobru kameru koliko je to moguce.

Hvala

Poslednja izmena:
Legendo,imao sam slicnu situaciju samo note 3 je ipak ostao kod mene
Razmatrao hiljadu varijanti ,jedino sto kod mene nista ispod 5,5 inca nije dolazilo u obzir
Da ne duzim,sveo sam izbor na 3 modela:Sony T2 ultra,Samsung Mega 6,3 (imas polovan za 200 evra na mobilnom svetu)Note 2, to je to ,sve ostalo je previse malo ,jednostavno kod mene je tako
Nadam se da sam bar malo pomogao

Hvala za savete, ja bi generalno isao do 5.5 inca ne vise.Moracu da pogledam Sony T2 ultra kakav je.Note 2 ne znam previse je to vec star telefon i na oglasima je tu oko 200e ali najcesce dosta star.Gledao bi nesto novo ili staro par meseci.

Citao sam dosta o sony t2 ultra ,i mogi ti reci poprilicno me odusevio, naravno posle N3 sve je nekako losije,ali nov phablet za 200 evra meni licno deluje kao dobra kupovina
Narocito sto ima dobru kameru ,dobar ekran ,a koliko sam video dobice i lolipop ,doduse posle z serije ali bitno je da ce ga dobiti
Ako ti ne smeta 6 inca to je to,ako ti smeta mozda da uzmes T3 on je isto oko 200 evra,imas ga po oglasima

Onda mozda T3,dajem ti sony varijante jer iskreno ne znam sta bih od samsunga mogao kupiti za 200 evra a da bude novo i oko 5 inca
Mozda samsung galaxy grand 2 deluje kao ok telefon 5,25 inca 1,5 memorije kaamera 8 megapiksela

Sve posle note3 u tom cenovnom rangu,pogotovo ako gledas samo nove telefone,bice ti razocarenje po pitanju performansi...
Mozda solucija,ako si u prilici jos koji evro da se pruzis,pa jos da se poklopi da nadjes neki s4 ili g2 npr za 220,230e polovan... naravno da je u normalnom stanju i sve regularno sa njim,ili mozda ako ti je ok,za manje od 200e polovan alcatel idol x 6040... ima 5 inca,2gb ram,mada ja nisam bio odusevljen kamerom,doduse iz mog iskustva,ali za te pare sasvim solidan telefon.

moj brat je kupio za 230e LG G3s, meni se svideo telefon BRUKA!!!! moja topla preporuka !!! (jes da sam malo preterao sa cenom ali stegni kais malo i kupi ovaj fon , neces se pokajati)

U tom slučaju,ja se ne bi razmisljao.., g2 mogu reci iz licnog iskustva da je odlican izbor,i fino ce ti zameniti note 3,prvenstveno autonomija baterije,sa kojom sam ja prezadovoljan s obzirom koliko koristim telefon,naravno i performanse su jos uvek na visokom nivou,ispunjava sve tvoje uslove sto si naveo,tako da,i ako ima naslednika g3,jos je g2 u igri 🙂
Inace reko bi da g2 ima prednost u odnosu na g3s,jeste noviji ali ujedno i slabiji od g2,to je naslednik g2 mini-ja,logicno...

Poslednja izmena:
Sta mislite o kupovini nekog telefona oko ~130-170$ sa Alija/Pande/DXa
Tipa
iNew V3 Plus, Neken N6, JIAYU G4S,Lenovo S850c

U tom slucaju obratiti paznju, postoje modeli koji su namenjeni samo Aziskom trzistu...
Ne postoji evropski ROM tj. ROW..
Nemaju instaliran google play i druge google aplikacije...
Tipa Lenovo S820 i S820e...
S820e je u sustini drugi telefon,drugi procesor i cipset ....

Nazad
Vrh Dno