Šta je novo?

Telefon do 150e

• Začetnik teme Začetnik teme pera.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pera.

Poštovan
Učlanjen(a)
16.08.2017
Poena
54
U potraznji sam za novim telefonom. Sta bi po vama bio najbolji izbor? Ne planiram da dam vise od 150e za telefon.
Nisam preterano zahtevan korisnik. Telefon koristim za pozive, sms, vier, fb, citanje novina. Za ozbiljnije stvari racunar...

Svaki predlog bi bio od koristi. 🙂

Redmi Note 4X.

Jeste, ako ih nadjes po istoj/slicnoj ceni.

Sa RN4x se moze desiti da ne hvatas 4G na nekim lokacijama, zavisi od mreze koju koristis, mada za potrebe koje si naveo ne bi trebalo da predstavlja ikakav problem.

Nasao sam na oglasima za 150e.
4X mislim da moze da se nadje za 140e, ali to i nije neka razlika.

A da li je Huawei P9 Lite (2017) bolji od Redmi Note 4? Skuplji je nekih 15e.

Nije, losiji je.

Za 5e razlike vredi uzeti RN4 Global.

Mikrofon u trenucima kad radi bolje onda se čuje neka distorzija a kad ne radi kako treba onda je očajno, jedva se čuje, tise, izobliceno do granice razumevanja. Po netu ima navodno rešenja medjutim nijedno ne pomaže, jednostavno ne valja mikrofon. Nisam našao da ga je neko menjao pa rešio problem. Xiaomi se povodom toga pravi lud.

To je telefon sa slabijim chipsetom, manje interne, manjim ekranom, dosta slabijom baterijom.

Mikrofon u trenucima kad radi bolje onda se čuje neka distorzija a kad ne radi kako treba onda je očajno, jedva se čuje, tise, izobliceno do granice razumevanja. Po netu ima navodno rešenja medjutim nijedno ne pomaže, jednostavno ne valja mikrofon. Nisam našao da ga je neko menjao pa rešio problem. Xiaomi se povodom toga pravi lud.

Ja prvi put cujem za to a imam 3 komada

Problem postoji i očigledno postoje problemi kod nekih serija a kod nekih ne. U temi za Xiaomi mi a1 sam dobio potvrdu da nabavim predhodnim modelima Xiaomi postoji problem.

Ne znam za snimanje videa, pričam o klasičnom razgovoru telefonom.

izvinjavam se ako hajdzekujem temu,ima nesto kod kineza da se naruci za ove pare?baterija i kamera su primarne,pozeljno sto cistiji android.opcija je da se naruci za cg,pa se ne placa carina do 150e,ide samo 1e postanski trosak.

Imao sama ja redmi 4x, 6 meseci, a sad je kod drugarice, nikad problem sa telefonom. Ako hoćeš manji, 5" onda 4x, ako ćeš 5.5" onda note 4x. Bolje nećeš naći. Baterije brutalne, u radu odlični, jedina mana - kamera u lošijem osvetljenju.

edit, sa uključenim hdr-om, može da prođe

Neces se pokajati. Ja uzeo zeni bas taj.

Nazad
Vrh Dno