Kod iPhona je bitno da zdravlje baterije bude preko 90% ako se uzima polovan, iz prostog razloga sto je zamena bilo cega kod jabuke preskupa.Sta kaze jos neko, za Iphone polovne vs nov android za ove pare ?
Ali isključivo NE verziju. Mada ni 4g nije loš.Razmotri i Mi 11 lite 5g, pre ces uspeti da ga pronadjes za oko 200e, malo koriscen. A i meni je ista trilema plus ovaj kao cetvrti... jako cesto mi treba IR blaster, i to mi je minus kod A52s...
NE ima noviji cipset koji je slicnih performansi ali daleko manje potrosnje. A to je bitno jer je obicni 5g bio poznat kao telefon sa ocajnom baterijom.E vidis, NE verzija je New edition, zato sto im je zafalilo cipseta za pocetnu konfiguraciju Mi 11 lite 5g, pa su napravili verziju NE, novija je, znaci mladji telefon, ali navodno je za nijansu slabiji od prvobitne verzije... Mi 11 lite 4g moze polovan da se nadje vec za 160evra, i kome ne treba 5g mreza odlican je, cak po meni best buy za taj novac, kompaktniji telefon, lep dizajn, nazovi premium izgled i osecaj obrade, i odlicna specifikacija...
Jeste, ali je za nekog problem manjak gugl servisa. Znam da postoji konačno opcija da se koriste gugl servisi ali nije svako oran da se zeza sa tim i koristi polovične gugl servise.Половни п40 про бољи од свих ових наведених
Kakav je u odnosu na ove ostale Xiaomije, kamera baterija ?Razmotri i Mi 11 lite 5g, pre ces uspeti da ga pronadjes za oko 200e, malo koriscen. A i meni je ista trilema plus ovaj kao cetvrti... jako cesto mi treba IR blaster, i to mi je minus kod A52s...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari