Šta je novo?

Tehnomanija-GARANCIJA

Bodibiber

Slavan
Učlanjen(a)
21.08.2008
Poena
330
Jel znate kako funkcionise garancija u tehnomaniji kada se kupuje nesto a kupac je van Beograda posto vidim da su im serviseri za sve proizvode u Beogradu.
Fora je sto bih mozda kupio tv kod njih ali ne znam sta cu uraditi u slucaju da se nesto pokvari pa da iz sombora zapalim na put od 200 km sa tvom od 107 cm.

Kod mercatora mi se svidja sto kada sam uzeo tv u subotici oni imaju svoje servisere u somboru(tj saradjuju sa nekim serviserom) i ako nesto ne do bog se pokvari sve mi je tu blizu

Tehnomanija je samo prodavnica i ne vrshi nikakvo servisiranje u svojoj reziji, već prosleđuju reklamacije u ovlašćene servise za svaki brend.
Proveri da li u Somboru ili blizoj okolini postoji ovlašćeni servis za brend TV-a koji hoćeš da kupiš. Spisak servisa se nalazi na garantnom listu koji dobiješ kad kupiš uređaj.

taraba-kontam ja da su oni samo prodavnica i da ne rade servisiranje, isto tako radi i mercator kod njih kupis i sve ostale popravke reklamacije nosis kod servisera koji je zaduzen za to.
Fora mi je sto ne bih da se igram i da kupim tv pa da tek onda proveravam da li ima ovlasceni serviser u somboru.
Na sajtu tehnomanije stoje ovlasceni serviseri za svaki brand i sve sto je ponudjeno je Beograd

firme generalno praktikuju da ti mozhesh da odnesesh taj TV u njihovo prodajno mesto pa da oni poshalju taj TV na servis kamionom i kad se vrne kod njih u prodavnicu zovu te da ga pokupish.

rev
ali to mi nikako ne odgovara da nosim plazmu od 107 cm autom 200 km do Beograda i jos opet da dodjem po njega kada ga poprave. Izaslo bi me gorivo 5000 minimum

Slucaj od prosle godine:
U Tehnomaniji kupljen (ispod Sarajevske ulice) tv za lokaciju pored Beceja.
Crk'o i poslat u servis Bgd Kymtec- servisa ima i u NS, Subotica... (inace, put placa servis)
Nisu uspeli da ga poprave ni za 2 meseca pa su dali papir: ili zamena ili povracaj love.
U Tehnomaniji situacija sledeca: cena visa nego sto je bila prilikom kupovine, a u garanciji stoji da se pare vracaju po cenovniku na dan vracanja para. Bilo pola sata natezanja i kvazi tumacenja garantnog lista ali na kraju uzet kesh. Inace, u servisu su imali veoma los odnos prema poslu.

a sto ne posaljes mail tehnomaniji? ljudi su vrlo usluzni koliko ja znam i preko interneta im ide velik procenat prometa i siguran sam da ce ti rado odgovoriti na pitanja sta i kako...

pa ne moraju da ti daju onoliko koliko si platio... to je zakon

Pa naravno: dali su više.

Poslednja izmena:
Hvala vam puno svima.
I kao sto kaze danijel poslacu im mejl i sve se lepo raspitati

Trgovci su samo trgovci i njih uopste ne zanima reklamacija.
Citajte garantne listove ako vas zanima ko je servis i gde je servis.

mozda pomogne.

k4z53s.jpg

ovo pise na poledjini garancije koju sam dobio za lg tv kupljen u tehnomaniji. davalac garancije je pin computers.

Nazad
Vrh Dno