Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jeste ali ja ocekujem da se to ponovo vrati na staro odn da je ovih 128kbit samo trenutno.Inace jel ima neko problema sa tehnicom uploadom ? meni ni da mrdne preko 0.8, dok na ftp/p2p stoji, onako uploaduje prvih 5-10kb fajla i stane (bez obzira sta se uplaoduje, probao sam na 3ftpa i par usera sam video da pokusavaju konkretno da preuzmu fajlove od mene preko dc++ i ono transfer ni da mrdne pisao sam njihovoj podrsci ali ..... nema odgovora, cudno je sto na sajtu kaze 24/7 podrska ? ;p
Inace download trenutno ide izmedju 13-16kb/s... bas bih voleo da saznam zasto je upload ovakav (signal strenght mi je very good i idem preko 3b AP-a na tretjem bulevaru nbg).
to je super ...nadam se da ce ponuditi neke nize cene ili barem vece protoke.
Posto wireless izgleda postaje jedini nacin koriscenja interneta u zemlji
Pa pazi za dl je odlicno, ja sam juce samo skinuo oko 1300-1400mb aka za jedan dan... a racunaj da svaki dan ubudzim oko 400-500mb protoka
Cena i nije strasna 1400din, sbb flat je 1500, tu su svi, mozda jedino malo kds ptt je povoljniji ali znamo koliko je on dostupan
Ajd pa ako te nesto zanima oko ovog wirelessa pitaj