Šta je novo?

Tehnicom

bluestar

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2003
Poena
619
Imam informaciju da je i tehnicom povecao protoke ka svojim wifi korisnicima ?

Da li neko moze to da potvrdi jer to bi zaista bila odlicna novost ...i dokaz da je konkurencija super stvar na trzistu!!!

Pozdrav

Jeste ali ja ocekujem da se to ponovo vrati na staro odn da je ovih 128kbit samo trenutno.Inace jel ima neko problema sa tehnicom uploadom ? meni ni da mrdne preko 0.8, dok na ftp/p2p stoji, onako uploaduje prvih 5-10kb fajla i stane (bez obzira sta se uplaoduje, probao sam na 3ftpa i par usera sam video da pokusavaju konkretno da preuzmu fajlove od mene preko dc++ i ono transfer ni da mrdne :( pisao sam njihovoj podrsci ali ..... nema odgovora, cudno je sto na sajtu kaze 24/7 podrska ? ;p
Inace download trenutno ide izmedju 13-16kb/s... bas bih voleo da saznam zasto je upload ovakav (signal strenght mi je very good i idem preko 3b AP-a na tretjem bulevaru nbg).

to je super ...nadam se da ce ponuditi neke nize cene ili barem vece protoke.
Posto wireless izgleda postaje jedini nacin koriscenja interneta u zemlji :)

Pa pazi za dl je odlicno, ja sam juce samo skinuo oko 1300-1400mb aka za jedan dan... a racunaj da svaki dan ubudzim oko 400-500mb protoka :)
Cena i nije strasna 1400din, sbb flat je 1500, tu su svi, mozda jedino malo kds ptt je povoljniji ali znamo koliko je on dostupan :(
Ajd pa ako te nesto zanima oko ovog wirelessa pitaj ;)

mb4 ugusili su p2p i dcc i ftp zbog protoka i ja imam taj problem....
surf i dl su odlicni al ostalo malo zeza....

cena je 1.400 bez poreza
sa porezom 1.550

i nije bas pravih 128 manje je za 2-3kbs zavisi kako kad....

Poslednja izmena:
|smile| je napisao(la):
mb4 ugusili su p2p i dcc i ftp zbog protoka i ja imam taj problem....
surf i dl su odlicni al ostalo malo zeza....

cena je 1.400 bez poreza
sa porezom 1.550

i nije bas pravih 128 manje je za 2-3kbs zavisi kako kad....

Prebaci se na verat ko covek , mojne se cimash sa tehnicomom :)

Ja cim verat postavi AP oko sajma ovde cu preci, ko su bre oni da mi odredjuju odakle cu ja da skidam ? koji bezobrazluk.

Nazad
Vrh Dno