testthenext je napisao(la):Bili su vrlo posteni, nema nista od toga, nisu me mnogo zavlacili, mada mi nisu rekli za nemogucnost koriscenja p2p servisa, dok ih nisam decidirano pitao
Onda sam pitao jer mogu da dobijem fixnu adresu, a oni mi rekose da ce da provere, tj. pitaju sefa, koji je rekao da je to samo za firme, a onda ja rekoh, good bye "kids"![]()
|smile| je napisao(la):posto korisnici tehnikom vajrlesa su iza nata kako da se to prodje da bi funkcionisali programi tipa eDonkey2000 ....
borab je napisao(la):Provajder mora da ti omoguci P2P protokol.Ako ne idi na Verat.
mb4 je napisao(la):Kao sto rekoh pre, ko hoce da nesto "normalno" downloaduje moze da se slika ako je na Tehnicom wireless-u.
npetar je napisao(la):Neka ih neko tuzi. Tacno je da nigde nije navedeno sta je zabranjeno zato :smackbum:
mb4 je napisao(la):Pa sta ces ti da skidas drugo reci ti meni ? mozda shareware ili demoe sa file planeta ?
Uostalom iako budes skidao shareware to moras da platis osim ako neces da skines cr@ck/serial tako da ti izadje na ISTO skinuo ti to sa p2p ili prvo shareware pa cr@ck.
I ponavljam, ko je na Tehnicom wirelessu moze da se slika za d/l i to je VEOMA tacno.
i da, mislio sam pod tim "normalno" bas na to ali zbog politike foruma nisam hteo da idem u detalje, i jos da ponovim ako je tebi potreban net za SURF i MAIL onda je ovo fantasticno, ili ako se sam snadjes za ftp-ove kao sto sam ja uspeo e tad je druga pesma.U svakom slucaju ko njima daje za pravo da oni meni onemoguce p2p ? jel to pise u ugovoru, NE, jel to napomenuto na sajtu, NE, jel ti kazu pre nego sto bacis pare za opremu, NE.... krajnje neozbiljno.Btw sta ti skidas to sa neta pa mozes da kazes da je netacno ono sto ja govorim (naravno ocekujem da ne skidas piratizovan software i filmove po nacinu na koji si odreagovao na rec "normalno" vazi i za ftp i http i p2p)? Mozda skines JEDNOM Photoshop pa das ~700e za licencu, samo je pitanje koliko ti takvih programa skines i da li ih sve platis ?ja sumnjam...
testthenext je napisao(la):Bili su vrlo posteni, nema nista od toga, nisu me mnogo zavlacili, mada mi nisu rekli za nemogucnost koriscenja p2p servisa, dok ih nisam decidirano pitao
Onda sam pitao jer mogu da dobijem fixnu adresu, a oni mi rekose da ce da provere, tj. pitaju sefa, koji je rekao da je to samo za firme, a onda ja rekoh, good bye "kids"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari