Šta je novo?

Teflonska zica

• Začetnik teme Začetnik teme sikili
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sikili

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
680
Gde moze da se nadje teflonska zica, treba mi parce od 2m iz komada. Precnik zice 1mm i nije bitno da li je licnasta ili puni presek. Trazio sam po gradu i nigde nisam nasao.

Cvetkova pijaca ispred C marketa. "Tezga" ima gomilu kablova telefon, tv... probaj tamo

Sikili, izvini sto sam neupucen...

Cemu bi to trebalo da sluzi? Radi se neki grejac/cutter za plastiku ili...?

Cvetkova pijaca ispred C marketa. "Tezga" ima gomilu kablova telefon, tv... probaj tamo

Tu nemaju, pitao sam odavno.

Treba mi za mikrotalasnu rernu, na trafou mi je riknuo namotaj od teflonske zice koji napaja davac. Popucao je teflon na zici i poceo da varnici sa telom trafoa pa zato moram da ga promenim. Zica je inace pun presek ali moze da se stavi i licnasta, razgovarao sam sa ljudima koji se razumeju. Jedini je problem sto nemogu da je nadjem.

Ili da kupiš telefonski kabala ali predpostavljam da je to tanko / mali presek ili da potražiš po stovarištima koja imaju i kablove za struju.
Obično ljudi kada kupuju kablove za strujnu instalaciju kupuju i za telefonsku žicu jer mala je verovatnoća da u kući koja nema struje ima sproveden telefon... :d
:wave:

au, oćoravio sam... :d

Menjaj ili nabavljaj naocare oma 😀

@Ostoja, zvao sam ih ali ni oni nemaju na stanju vec moraju uvek da uvoze, a uvoz je komplikovan do bola. Hvala u svakom slucaju.

Google i nije bio narocito produktivan, nailazio sam samo na neke Hi-Fi interkonekcijske kablove. A to verovatno vise kosta nego mikrotalasna....

Ne znam sta da ti kazem...

Nisam dobro razumeo ali ako mislis na one telefonske zice koje idu u zid plava i bela, hm pa to mozes na buvljaku da kupis, ako mislis na neke druge ..... onda nista 🙂

T e f l o n s k e a ne Telefonske :eyebrows:

Sorry sikili i ja sam mislio telefonske. Tako je to kad covek "napamet" cita :wall:
Mada na Cvetku ko zna sta sve neces naci 😀

ah teflonske 🙂 huh 🙂 hehehe to nisam video do sad 🙂, mozda canibal? imas ih i na buvljaku

Nazad
Vrh Dno