Šta je novo?

Teflon nogice za misa

sasamsa

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2005
Poena
319
Kako i gde mogu to da kupim?
Treba mi za razer abyssus misa. Gledao sam malo po netu, ebay-u, trazi se paypal koji nemam.

Kako izgledaju? Imam neke viška.

ovako. Ima ih i bele boje..
Imam i ja neke viska od a4tech-a jer su oni dobri pa daju extra setove uz mis.

Poslednja izmena:
I moje su A4tech.

Jesi probao direktno od Razera da narucis? Meni ce trebati za moju Nagu i bratu za Abyssusa pa se i ja raspitujem.

Jesi probao direktno od Razera da narucis? Meni ce trebati za moju Nagu i bratu za Abyssusa pa se i ja raspitujem.

Nisam od njih gledao dal moze. To ispadne 16$ - 10$ + 6$ postarina.
Radije bi kupio novi mis nego to. Googlanjem se moze pronaci za 2-3$.

*** platio sam taj a4tech x7 oscar manje nego sto oni traze za nozice i jos uz taj mis ide 8 rezervnih teflon nozica. Mis je extra, i tegove ima i dpi settings i profile koji se snime u misa da ti ne trebaju driveri, senzor dobar. Ma nema sanse da tim lopovima iz razera platim tolko za jbne nozice. Jedini razlog sto i koristim abyssus je sto preferiram taj oblik i tezinu.

Koristim te nozice trenutno ali nekako drugaciji osecaj pogotovo sto nije u predvidjenom lezistu pa bude malo deblje.

Za 10$ se dobija 2 kompleta nozica, al ***a opet je skupo. Ja zato nisam ni kupio do sada, trazim neku jeftiniju alternativu. Ove stare se jos uvek nisu izlizale do kraja pa imam jos koji mesec fore a sta cu posle toga nemam pojma.

Jeste li gledali u "Games" kod nas? Bilo je raznoraznih oblika po prihvatljivim cenama.

Nazad
Vrh Dno