Šta je novo?

tecnost za vodeno

bole083

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2007
Poena
319
Interesuje me kakvu bih tecnost mogao da upotrebim za vodeno hladjenje , a da to ne budu one fancy flouroscentne tecnosti koje kostaju ko djavo _
?

Interesuje me kakvu bih tecnost mogao da upotrebim za vodeno hladjenje , a da to ne budu one fancy flouroscentne tecnosti koje kostaju ko djavo _
?

Bilo priče po forumu... Glacielf Supra + Destilovana voda. Na 1dl glacielf-a ide 1l destilovane vode. Možeš i slabiju smešu, ali nemoj jaču.

A kakve prodavnice imaju ovu Glacielf Supra?

Ako se ne varam u pitanju je Totalov antifriz za kola, tako da potrazi po auto radnjama

gde ja živim čoveče, vi stavljate vodena ladjenja a ja se radujem sto sam 12 mintirao na silent cooler 🙂🙂 kukuuuuuuuuuuu

U principu, destilovana voda najbolje hladi, ali bi ti se namnozile kojekakve karakondzule unutra jer je toplo i vlazno, pa se dodaje antifriz da spreci razvoj zivih organizama i kao antikoroziv.
Problem je sto vecina antifriza za kola bazirana na Etilen-glikolu koji je prilicno toksican, dok ga u tecnostim za vodeno hladjenje ima manje od 0.5% (ako se ne varam).
Ako je savrseno zatvoren sistem, to ne bi trebao da bude problem.

Mancho, za sve probleme mogu da pitaju mene i Xcool tim znas da sam napravio "vodu" koja je neprovodna a ujedno ne stvaraju se alge

Nazad
Vrh Dno