Šta je novo?

Teba mi forum, kao SMF ali...

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
U stvari SMF ne moze, a ne moze ni phpBB, jer oni traze MySQL access, a moj houst ne da!
Bio bi zgodan neki forum jednostavan za instalaciju, bez nekih ekstra funkcija i lak za upotrebu.

Ako neko zna, neka javi.

To ces malo teze naci posto, ne bih da tvrdim 100%, ali skoro svaki forum zahteva nekakvu bazu podataka i naravno tu opciju mora da podrzava host provajder. Obicno je to standard za hosting koji se placa, e sad ako si ti mislio da uzmes prostor za licnu prezentaciju ili neki free hosting na netu, pa da tu stavis forum, u 99% slucaju provajder ili doticni servis "ne daju" sql podrsku. Mada mislim da sam negde cuo za forum kome ne treba baza.
Mislim da ce Zoni da se glasne sa pravim informacijama, mislim da je on negde postovao link za tako nesto ako se dobro secam.

http://sourceforge.net/projects/navboard/

A forum designed for easy of use. Fast loading, easy setup with no installer needed, no database required, data is stored in flat files. Features that rival more popular boards like attachments, moderators, polls, profiles, bbcode, extra profile fields, unlimited sub forums, categories, banning, full featured admin cp, and much more.

Poslednja izmena:
Puno hvala!

Vrh Dno