Šta je novo?

TeamViewer ne radi bez (ociglednog) razloga

acivi_nik

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poena
300
Koristio sam ovaj program na svim operativnim sistemima do sad,radio je bez problema... Cak i na win10 koji je bio podignut letos,pa sa svim njegovim apdejtovima do novembra-decembra... Od skoro imam svez win10 (torentovan,bio je jedan od top) sa integrisanim januarskim apdejtom i TeamViewer mi ne radi. Ne mogu da se povezem, niti da se na mene povezu. Stoji connecting, nekad se desi da dodje do toga da zatrazi sifru (jedva),kada je ukucam jedva pokrene stream, ne mogu nista da upravljam i sam se brzo diskonektuje. Inace, dok to connecting stoji kod mene, na drugom kompu pokazuje da pokusavam da se nakacim...

Antivirus sam koristio Avast free (oduvek), nije pravio prob, ali sam ga za svaki slucaj obrisao. Firewall je windowsov, nista prckano oko njega, standardno dozvoljeno sve, proveravao sam i TeamV. Pojma nemam sta moze da mu bude. Oko wina nista nisam prckao dodatno, gotovo da je skroz svez,ima par programa samo...

Sve mislim da je do tog glupog win-a koji sam skinuo, ali sta znam, mozda neko ima resenje? Da ne moram da stavljam ispocetka matori,pa da apdejtujem i da se zezam...

Sigurno radi i na insider i zvanicnom windowsu, to ti mogu potvrditi.
Ja nemam nista sem defendera.
Probaj da ga izbrises i pobrises sve vezano za njega i sa ccleaner pobrises
registry i instaliras ponovo.

Da li je najnovija verzija TeamViewer na oba kraja?

Definitivno radi na Windows 10, često koristim.

Zavisi koliko si ga koristio. Besplatna verzija TeamViewer-a ima ogranicen broj konekcija i prenosa podataka. Ne pomaze deinstalacija, instalacija i promena operativnog sistema. Mislim da svvaki nalog vezu za mak adresu. Meni je pomoglo promena mrezne i novi nalog. Kao alternativu sam koristio A-admin, ali i on ima svoje limite u besplatnoj varijanti.

Radio je i meni na win10, ali sad bez razloga nece....
Cist sistem, samo apdejtove ima... Na obe strane je ista, najnovija verzija. Pokusao sam sa par njih da se spojim, isti slucaj... Onda uzmem laptop, na kom je isto win10 ali bez apdejtova (mozda je jos od septembra-oktobra) i na njemu radi bez problema, kao sto mi je radilo i na ovom kompu dok je bio taj "stariji" win10....

Izgleda ovaj sa integrisanim apdjetovima pravi problem,pojma nemam sta moze da mu bude...

Pokusacu da ocistim sa ccleaner, mada je bio cist i prvi put kad je instaliran pa nije hteo da radi svakako...

Nisam ga mnogo koristio i mislim da bi mi samo reklo da sam dosao do nekog limita... Ovo jednostavno zabode na connecting, pa kada se iz 20og puta konektuje, radi kao ku*ac.

Poslednja izmena:
Definitivno ovaj Win nije normalan, evo sad mi je blokirao Spotify bez ikakvog razloga... Nece da ga pusti online,tj pusti ga nesto jedva iz dvadesetog pokusaja, na nekoliko sekundi... Znaci isti slucaj kao TeamViewer...

U firewall sve ok... bez antivirusa

cisto da napisem da mi ni torenti ne rade vise... ni metadata nece da povuce, resetovao sam firewall na default, ponovo odobrio svim aplikacijama pristup netu, ali dzabe

Od 10 postova,8 je tvojih.

Ubij covece taj win10,pa instaliraj ponovo win10.
Idi na delete celog harda ili particije pa na new partition,pa opet Jovo-Nanovo.

Il' je to,il' i ti imas neku neispitanu komponentu :)

Ako je Win firewall pobrljavio, a deluje da jeste, onda stavi neki drugi, kako bi preuzeo kontrolu nad internet saobracajem.

Nikada se nisu dobro pokazali ti "spakovani" OS zajedno sa update...
Skinu sa MS sajta.

Vrh Dno