acivi_nik
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2010
- Poena
- 300
Koristio sam ovaj program na svim operativnim sistemima do sad,radio je bez problema... Cak i na win10 koji je bio podignut letos,pa sa svim njegovim apdejtovima do novembra-decembra... Od skoro imam svez win10 (torentovan,bio je jedan od top) sa integrisanim januarskim apdejtom i TeamViewer mi ne radi. Ne mogu da se povezem, niti da se na mene povezu. Stoji connecting, nekad se desi da dodje do toga da zatrazi sifru (jedva),kada je ukucam jedva pokrene stream, ne mogu nista da upravljam i sam se brzo diskonektuje. Inace, dok to connecting stoji kod mene, na drugom kompu pokazuje da pokusavam da se nakacim...
Antivirus sam koristio Avast free (oduvek), nije pravio prob, ali sam ga za svaki slucaj obrisao. Firewall je windowsov, nista prckano oko njega, standardno dozvoljeno sve, proveravao sam i TeamV. Pojma nemam sta moze da mu bude. Oko wina nista nisam prckao dodatno, gotovo da je skroz svez,ima par programa samo...
Sve mislim da je do tog glupog win-a koji sam skinuo, ali sta znam, mozda neko ima resenje? Da ne moram da stavljam ispocetka matori,pa da apdejtujem i da se zezam...
Antivirus sam koristio Avast free (oduvek), nije pravio prob, ali sam ga za svaki slucaj obrisao. Firewall je windowsov, nista prckano oko njega, standardno dozvoljeno sve, proveravao sam i TeamV. Pojma nemam sta moze da mu bude. Oko wina nista nisam prckao dodatno, gotovo da je skroz svez,ima par programa samo...
Sve mislim da je do tog glupog win-a koji sam skinuo, ali sta znam, mozda neko ima resenje? Da ne moram da stavljam ispocetka matori,pa da apdejtujem i da se zezam...