Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ma super je grafika! :d U cartoon fazonu je i svidja mi se. Gledao sam bio filmova i filmova o TF2, kako su likovi pravljeni, kako su radjenje senke. Svaki od likova ce se razlikovati i u mraku zbog speficne siluete itd. Secam se starog TF-a, bio je jako zarazan. Nista manje ni ovo nece biti. Bice zanimljivo celo drustvo da raspali ovakvu MP razbibrigu
Cudi me da niko ovoj igri nije posvetio malo vise paznje. Ima dosta filmica i na Youtube pa polgedajte, bice zanimljivo. Ja bih ovo rado da probam
Dizajn je u cartoon stilu što je super (worms 3d fazon). Pogledajte ranije trejlere i slike iz igre. Ne mora sve da bude u crysis fazonu da bi bilo lepo.
meni je ceo dizajn fantastichna, od oruzja do svega ostalog
za bolji utisak o grafici pogledajte hires trejler sa digitalovog dvd-a... mnogo je bolje od onog sto spominje gx-x
cartoonish izgled je fantazija, svakako mnogo bolje i univerzalnije reshenje od fpsova sa kvaziozbiljnom grafikom koja smrdi posle sat vremena igranja...
jeste, ja sam malo preterao, ali nije bas daleko,a sa druge strane nije ni za poredjenje ali nemam sa cim drugim da poredim Ja je sasvim sigurno necu igrati, meni je ipak grafika izuzetno bitan faktor :S:
Preterao si muski! Dovoljno da skapiramo koliko ti se ne svidja :d Meni ovo podseca na Xlll
Sto se mene tice, grafika i likovi su odlicno ukljopljeni u celinu. Igra nema zapleta, klasicna razbibriga, MP u fazonu trci, pucaj i ne razmisljaj. Mislim da ovde grafika niti bi trebala da bude u prvom planu niti je presudna. Cak mislim da bi realnija grafika pokvarila celu koncepciju, odvlacila bi paznju nepotrebno, opterecivala sistem a i kako bi onda likovi izgledali
Nije da mi se ne svidja u fazonu da mi se gadi ili tako nesto, vec mi se taj koncept "retro" shootera u MP ne svidja. Gameplay deluje fantasticno i brzo, ali jednostavno MENE ta grafika odbija, dok mi se UT3 svidja smao da ne bude presaren ko prethodni delovi...
Da bi ste ocenjivali grafiku, stvarno morate da pogledate HD trailere, ovaj link sam ostavio cisto da oni koji znaju o cemu se zapravo radi vide gameplay prvi put
Ja sam gledao odavno, znam dobro o cemu pricamo. Ali razumem i gx-x kad kaze da mu se ne svidja. Covek ima drugaciji ukus i trazi nesto drugo (vise) od igre. Na zalost dok sam jurio juce nesto za BF2 oko servera, video sam da vec se spremaju i cheatovi za TF :S:
ma taman posla da trazim vise, trazim drugacije. Ne sumnjam uopste da ce TF2 biti igran i popularan bez obzira na stavke koje meni smetaju. Samo se nadam da igra nece biti zahtevna To bi bilo prilicno - interesantno u najmanju ruku
pa koliko sam skontao... grafika je u stvari HL2 engine.
TF1 je bio zarazan dosta... tada jos CS nije bio u opticaju
daj boze da se svi napale na dvojku
Trenutno sam na poslu tako da zbog gloopog WebSence-a ne mogu da pristupim gaming stranama. Koja je cena za Orange Box preko Steama? Uzgred zna li ko koja ce biti cena samo za TF2 preko steama kada izadje?