Šta je novo?

Teac W540E reze super!!

Cvele

Čuven
Učlanjen(a)
22.06.2002
Poena
619
Ovde sam dosta toga citao o ovom modelu i nisam bio siguran da li da ga kupim.Onda sam prelomio i kupio.Nisam se pokajao(za sada).Odmah
nakon ubacivanja rezaca u kuciste skinuo sam sa neta Nero 5.5.9.0.Pozvao druga on doso sa 20 Verbatima i mi narezasmo 17 i nijedan nije puko!Rezali smo programe na maksimumu od 24x i sve je bilo super.Muzicke smo rezali nesto sporije i sve je ispalo kako treba.:D :D :D.Toliko o Teac-u za sada....

--------------------------------------------------
Da se ja pitam,ja bih proterao autobus ovuda!

Nikada nije ni bilo dileme oko pucanja cd-ova vec o citljivosti na drugim cd/dvd uredjajima koja je prilicno ocajna.

Amon_Ra je napisao(la):
Nikada nije ni bilo dileme oko pucanja cd-ova vec o citljivosti na drugim cd/dvd uredjajima koja je prilicno ocajna.

Uze mi rec(i) iz usta. :)

Cvele je napisao(la):
nijedan nije puko

Pa ja mislim da to da li ce CD da pukne zavisi od vise faktora (recimo brzine diska ukoliko rezes sa hd-a). Ako ti je disk brz ne bi trebalo da bude problema!

P.S. Vince carter, nadam se da sad nisam lupio. :( Ako jesam, definitivno se povlacim iz komentarisanja pisaca i sl. stvari! :p

Pozdrav!

Re: Re: Teac W540E reze super!!

luka.l je napisao(la):
Pa ja mislim da to da li ce CD da pukne zavisi od vise faktora (recimo brzine diska ukoliko rezes sa hd-a). Ako ti je disk brz ne bi trebalo da bude problema!

P.S. Vince carter, nadam se da sad nisam lupio. :( Ako jesam, definitivno se povlacim iz komentarisanja pisaca i sl. stvari! :p

Pozdrav!

zaboravi pisace!!! :)

brzina hd-a nema veze sa tim. u sve novije pisace je ukljucena neki vid zastite od pucanja cd-ova, a i ako se dogodi da neki pukne to moze da bude iz mnogo razloga...

TEAC W540E na maximumumu od 24x ?
O cemu govoris ovde? Ako kupis 40x rezach, u chemu je fora da rezesh na 'maximumu' od 24?

Pa toliko pise na CD-R od 1x-24x.Nisam hteo da experimentisem sa vecom brzinom.Nigde se ne zurim.
Pozdrav!:)

Cvele je napisao(la):
Ovde sam dosta toga citao o ovom modelu i nisam bio siguran da li da ga kupim.Onda sam prelomio i kupio.Nisam se pokajao(za sada).

Probaj da ubediš Vinca Cartera da se on nije pokajao :) Ili ga donesi kod mene da ga probamo pa da onda odnesemo snimljene diskove na neke čitače, ranije spominjane...

Nazad
Vrh Dno