Šta je novo?

Teac w540 - konacna presuda ?

Re: koliko je vlasnika w540e procitalo uputstvo

DS9 je napisao(la):
Elem, necu mnogo da s***m ljudima koji su se namaltretirali probavajuci svoje i tudje tikove, al` mi se cini zgodnim da treba pomenuti nesto (ocigledno), kada je problem takav da ga neko (mozda) ima a neko (mozda) nema.

Naime, u uputstvu su vrlo naglasili da se treba kloniti vibracija. Kako danas (neki) ljudi u kucistima imaju rashladne uredjaje koji bi komotno mogli da pariraju boljim kaloriferima, mozda bi bilo fino proveriti da se eventualno tu ne krije preoblem.

A na šta se ovo odnosi? Nemam nameru da se raspravljam, ali je valjda ovo dovoljno.
Ako ponovo treba da ponavljamo celu priču ko je šta sve probao i menjao, na kojim pločama, pod kojim operativnim sistemima, i ostalim manje ili više bitnim detaljima, onda ne znam čemu to sve vodi. Hoću da kažem da je problem sigurno u TEAC-u, a ne u vibracijama.

Re: Re: koliko je vlasnika w540e procitalo uputstvo

Heinz je napisao(la):
A na šta se ovo odnosi? Nemam nameru da se raspravljam, ali je valjda ovo dovoljno.
Ako ponovo treba da ponavljamo celu priču ko je šta sve probao i menjao, na kojim pločama, pod kojim operativnim sistemima, i ostalim manje ili više bitnim detaljima, onda ne znam čemu to sve vodi. Hoću da kažem da je problem sigurno u TEAC-u, a ne u vibracijama.

izgleda da stvarno nema smisla raspravljati!

Sad mi je lakse.
Saznao sam da je problem sigurno u teac-u, a ne u tramvaju koji ometa laser dok reze 40x (tramvajsku shinu).

Zasto postoji problem, ne zna se.

I nije bitno da se sazna. (mislim jeste, al` je bitnije da ljudima ne padaju gluposti na pamet, iz jos glupljih uputstava za koriscenje).

Tripko je napisao(la):
1. Win 98 (nije SE)
2.Rev. 1.05 (morao sam da otvaram kucishte :) )
3. Stari je bio 1005 => novi 1007
4.Primarna grana: Master - Maxtor 60Gb 7200 Slave - NDDRack Quantum 850 Mb
Sekundarna grana : Master Teac w540e Slave - Teac 32X
5. Od Nikole :)))
6. Mrzime da ga vadim :) ali firmvare nisam menjao jer kao sto sam rekao sve radi O.K.

Poz
Tripko
Hvala puno. Cao

Kupi Teac-a neces pogresiti

Sto se mog iskustva tice slobodno kupi Teac-a ja imam
8x/8x/32x rezac i nijedan disk mi do sad nije pukao
a koristio sam ga na mojoj staroj Chaintech-ovoj ploci sa mojim
starim AMD K6-2 400Mhz CPU-om i radio je perfektno.
A evo sad mi isto tako radi perfektno na novoj konfiguraciji
Abit KT7A + AMD Duron 1Ghz tako da neverujem da ces imati problema
sa Teac-om.:cool:

Re: Kupi Teac-a neces pogresiti

Black_Scorpion je napisao(la):
Sto se mog iskustva tice slobodno kupi Teac-a ja imam
8x/8x/32x rezac i nijedan disk mi do sad nije pukao...

He, schaljivdzija cheers

Vrh Dno