Ima OGvozden je napisao(la):I dalje me interesuje da li ima ikakvog znacaja ako su citac i rezac iste firme?
Postoje isvesne i poznate nekompatibilnosti, ali one ne zavise od proizvodjaca, nego od tehnologije. Samo kao jedan primer, poznata je recimo nekompatibilnost izmedju Radeona i VIA KT400 cipseta - pravi recept za probleme.Slicno pitanje bih postavio za plocu i graficku(Asus).![]()
drapin je napisao(la):Nema.
Novi Teac-ovi, pogotovo rezaci su :0 i :butt: .
Upotrebi search da bi nasao i procitao sva pluvanja po njima i upoznao se sa svim losim iskustvima koja su ljudi s njima imali (istina, ima i nekoliko pozitivnih...)
Najbolji rezaci danas (kod nas) su LG, Sony i jos poneki. Za preciznije podatke i objasnjenja opet te pozivam da upotrebis search ako ti nije problem, jer je bilo vec jako mnogo pisanija na tu temu ! Saznaces mnogo vise i brze nego da cekas da ti sad ovde neko nesto sturo odgovori.![]()
jazza je napisao(la):Bez uvrede Drapine Teac, 48x16x48 je njesra, ali Teac 40x12x48 je rezac boli glava. A to da mi neko kaze da kupim LG-a kao rezac. Pa nema te sanse, pre bi ga rucno narezao nego da ga dam LG-ju. A to sto je LG kupio TEAC i ako ga je kupio, onda zaista zalim, ljudi zadrzite svoje stare Teac-ove. I neka rade do samog kraja svog zivota :beat:
jazza je napisao(la):Bez uvrede Drapine Teac, 48x16x48 je njesra, ali Teac 40x12x48 je rezac boli glava. A to da mi neko kaze da kupim LG-a kao rezac. Pa nema te sanse, pre bi ga rucno narezao nego da ga dam LG-ju. A to sto je LG kupio TEAC i ako ga je kupio, onda zaista zalim, ljudi zadrzite svoje stare Teac-ove. I neka rade do samog kraja svog zivota :beat:
Pa pazi, jedan od razloga postojanja ovog i ovakvih foruma je da ljudi razmenjuju iskustva, znaci upravo da NE MORAJU da isprobaju neki uredjaj a da ipak steknu o njemu neko misljenje, na tako "posredan" nacin...OptiPlex je napisao(la):A kako bi bilo da pojedinci pre bespotrebnog pljuvanja prvo isprobaju uredjaj pa onda, ako treba neka pljuju ? :d ctp;
OptiPlex je napisao(la):A kako bi bilo da pojedinci pre bespotrebnog pljuvanja prvo isprobaju uredjaj pa onda, ako treba neka pljuju ? :d ctp;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari