Šta je novo?

Teac CDRW W540E, Clone Cd 4 i brzina citanja

bansek

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
619
Posle instalacije Clone CD-a 4, brzina citanja CD-a prilikom prebacivanja u image fajl mi je 8x maksimalno!!! Cekam po 7-8 min da se prebaci jedan CD! Sa prethodnom verzijom Clonea 3.* sve je bilo u redu. Pravio je image fajl za 2-3 minuta.
Brzina rezanja je OK.
Sta bi mogao da bude problem????

Kad izaberes sa kog uredjaja hoces da citas CD izbaci ti listu tipova CD-a (Multimedi, Program, Game, Audio...), pa kad obelezis kog je tipa CD pogledaj pod Settings sa desnim klikom koja je brzina citanja podesena.

Mozda su mu ukljucene opcije za skeniranje/citanje "subchanel" podataka.

BokiPK je napisao(la):
Mozda su mu ukljucene opcije za skeniranje/citanje "subchanel" podataka.
Pa ne verujem da je to u pitanju posto mu brzina stoji na Max sto znaci da bi trebao da mu cita disk brze od 8x...

Crni je napisao(la):
Pa ne verujem da je to u pitanju posto mu brzina stoji na Max sto znaci da bi trebao da mu cita disk brze od 8x...

Ma jok. Cim stavis da cita bilo sta sto izlazi van okvira standardnog, citanje se drasticno usporava.

BokiPK je napisao(la):
Ma jok. Cim stavis da cita bilo sta sto izlazi van okvira standardnog, citanje se drasticno usporava.
Slazem se, ali mi smrdi sto W540E cita samo 8x. Cak i sa ukljucenim subchannel-om bi trebalo da bude brze...

Crni je napisao(la):
Slazem se, ali mi smrdi sto W540E cita samo 8x. Cak i sa ukljucenim subchannel-om bi trebalo da bude brze...

Meni je Teac12x citao sa 4x!

Re: Re: UDMA

bansek je napisao(la):
Ma jeste (Win Me). Samo Clone CD 4 zeza, u Nero-u radi super a i prilikom prostog kopiranja CD-a na HDD.

A be bansek, skini sa sa neta profile za rezanje i neces da imas probleme. Garantovano skenira diskove na zastitu pa ga to usporava.

CLONE CD

Clone CD i cita sporije od Nera np. Autori Clone CD se ponose svojim cedom kako ono ume da cita perfektno i bez greske (sto je donekle i tacno). Tako da te ne cudi sporoca doticnog. Koliko se ja secam na svim mojim cd/cdrw je clone bio sporiji do duplo od nera, ma koja podesavanja postavio u clozetu:D

Re: CLONE CD

dj13 je napisao(la):
Clone CD i cita sporije od Nera np. Autori Clone CD se ponose svojim cedom kako ono ume da cita perfektno i bez greske (sto je donekle i tacno). Tako da te ne cudi sporoca doticnog. Koliko se ja secam na svim mojim cd/cdrw je clone bio sporiji do duplo od nera, ma koja podesavanja postavio u clozetu:D

Cudi me da je prethodna verzija, Clione CD 3.*, citala "normalno" tj. brzo...

Re: Re: CLONE CD

bansek je napisao(la):
Cudi me da je prethodna verzija, Clione CD 3.*, citala "normalno" tj. brzo...
Odavno nisam inst ver. 3, ali koliko se secam i ona je bila za koji % sporija od Nera. Batali Clozet ako samo presnimavas, a ako ti trebaju njegovi image za np. Sony emulatore onda trpi brzinu:D

Vrh Dno