Šta je novo?

Teac 54E

Clamaran

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Iamam Teac 54e cdrom i updateovo sam mu firmware na 3.0 sa 1.0a . Sada nece lepo da cita POJEDINE no name diskove (od 700mb), meni se cini one na kojima je upotrebljen overburn. Ne verujem da je prljava glava jer ostale diskove cita fenomalno (cak i ******e), uostalom onako kako teac i treba da cita.
Hint?

mislis na Teac CD540E ?
ne vidim razlog za upgrade firmware-a kod cd citaca.. tj. sta fali osnovnoj 1.0a verziji?

][V][ATRIX™ je napisao(la):
mislis na Teac CD540E ?
ne vidim razlog za upgrade firmware-a kod cd citaca.. tj. sta fali osnovnoj 1.0a verziji?
Razlog je sto nova verzija omogucava kontrolu citaca preko odgovarajuceg Teac-ovog programa.

I samim tim brze ripovanje pesama sa audiocd-a.

vlasta je napisao(la):
Razlog je sto nova verzija omogucava kontrolu citaca preko odgovarajuceg Teac-ovog programa.

Ajde ovo za brze grebovanje pesama sa CD-a u MP3 ali kakva bre kontrola citaca???! :confused:
sta ce to nekome?
sta, mogu da mu naredim kojom ce brzinom da cita Myst 3 a kojom koncert AC/DC-ja? :D

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ajde ovo za brze grebovanje pesama sa CD-a u MP3 ali kakva bre kontrola citaca???! :confused:
sta ce to nekome?
Skoro se pisalo o problemu paljenja racunara preko tastature. Jedan lik od 2k+ postova izjavio kao "u cemu je frka, koj' ce vam to, to je glupo, ja to ne koristim ...". E vidis ja koristim i to a i ovu kontrolu. Ako neko izjavi da je to glupo i nepotrebno problem je njegov.

Na koga mislis,Stevsa ili Maxa? :).
Ovo vise lici na Maxa :).

Ma ljudi pustite prepucavanje, jel ima neko resenje za moj problem???? :p :p

Btw, i ja koristim tastaturu za paljenje racunara kao i to programce ;)

Meni je pa taj Firmware omogucio prilicno brze citanje nekih CD-a i bolji rad sa RW-ima.
Mislim da ti se zaprljalo socivo:p

Clamaran je napisao(la):
Btw, i ja koristim tastaturu za paljenje racunara kao i to programce ;)

Paljenje preko tastature je jako fina udobnost:)
Obozavao sam to na BX plocama(CTRL+F1).
Nazalost, to VIA NE podrzava.
Jedino uz pomoc neke MM tastature.

BokiPK je napisao(la):

Ako mi verujes, na via kt266a ploci paljenje tastaturom nisam ni probao ali zato paljenje mishem funkcionise odlicno. Via kt133(a/e) zaista nisu imale podrsku za paljenje kompa preko misha/tastature...

BokiPK je napisao(la):

Jok podrzavam ja :D, radi i na praistoriskim i na ovim najnovijim KT266A, ja palim sa onih tri tastera: sleep, power on i power of. Naravno sa power on. Ploca VJDA.

Misko je napisao(la):
Jok podrzavam ja :D, radi i na praistoriskim i na ovim najnovijim KT266A, ja palim sa onih tri tastera: sleep, power on i power of. Naravno sa power on. Ploca VJDA.

Pa to sam i rekao:
VIA ploce nemaju podrsku za DIREKTNO paljenje preko ploce(kombinacija tastera).
Ali moze uz pomoc neke MultiMedijalne tastature:mad:
Pa ako moram zbog toga da menjam tastaturu... pih

Vrh Dno