Šta je novo?

teac 540 e ?!

misterx

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
619
jel moze on da grebuje pesme !? audiocatalyst mi izbacuje neki error isto kao audiograbber ? sa AG sam uzpeo da grebujem ali ne digitalno nego ona druga opcija da slusham pesme dok ih skida ? ilije to do zvuchne koja je neki krsh integrisan na matsonic plochi

vjerovatno koristis XP (sumnjam win2000) pa nemas podrsku kroz ASPI (Advanced SCSI Programming Interface)...Inace "grebovanje" nema veze sa muzickom kartom (radi se o citanju bitova(brojeva) direktno sa cd-a kao u data modu), a to sto spominjes je alternativno prebacivanje muzike sa Cd-a putem audio kabla (gdje nesumnjivo gubis na kvalitetu zvuka).
Ukoliko ne mozes sam da se snadjes za ASPI poslacu ti na mejl driver i uputsvo (ali pazi nisam bas dobar s vremenom)!
Pozdrav!

The latest version of Windows 95 (known as the OSR2 release or windows 4.00 build 1111) and Windows 98 normally can't read digital audio through MSCDEX calls (There is no problem with the ASPI calls however.) The problem has been located to the scsi1hlp.vxd file. Even though the name suggests that the file should only be used for SCSI devices, it actually handles IDE CD-ROM's as well.

treba valjda da nadjem staru verziju tog fajla......

misterx je napisao(la):
jel moze on da grebuje pesme !? audiocatalyst mi izbacuje neki error isto kao audiograbber ? sa AG sam uzpeo da grebujem ali ne digitalno nego ona druga opcija da slusham pesme dok ih skida ? ilije to do zvuchne koja je neki krsh integrisan na matsonic plochi

Nabavi CD Copy, bilo koju verziju.
Bezprekorno radi u svakom OS...

Kod mene grebovanje (audiograbber1.8full) radi najbolje pod XP-om (13x-18x) uz odlican kvalitet. Pod win2000 rezultat je porazavajuc (ili ne znam da namestim?) 4x.

Toliko.

Pozdrav!

BigBoy je napisao(la):
Kod mene grebovanje (audiograbber1.8full) radi najbolje pod XP-om (13x-18x) uz odlican kvalitet. Pod win2000 rezultat je porazavajuc (ili ne znam da namestim?) 4x.

Toliko.

Pozdrav!

CD Copy ('99 izdanje) radi preko 20X (kod mene 26X) kad grebujem, a kvakitet ni neću da spominjem, i još nešto softvr je "freeware" !!!

ne radi mi cd copy .. kaze nemam aspi !? imam win98 i skinuo sam neki check-er i imam neke aspi fajlove ali nisu dobro instalirani ili shta vec...

shta je taj aspi ? gde da ga skinem ?

hvala ne morash da se cimash skinuo sam verziju 4,6 i regulisao sve update-ovao firmware za teac ...
samo josh da krekujem audiograbber

Nasao sam CD COPY 4.591 ali ne mogu nikako preko 4x-8x. Kako da namestim podesavanja?? U TEAC W58E ide 14x, ali u citacu nece!

Pozdrav!

PS:
Primary master HDD (na ovaj grebujem)
Secondary master TEAC 40x
Primary slave HDD2
Secondary slave TEAC W58E

Ako nesto znaci?!

Vrh Dno