ivo.r je napisao(la):Zna li neko kako da nateram gorepomenuti TEAC 532EB da u Audiograbberu grebuje brze od 4x ?
TNX unapred.
Nisam siguran kakva je situacija sa B revizijom, ali moj A posle stavljanja novog firmwarea grebuje 10x-15x u proseku i nikad nije preskočio ili zakrčao.NewGuy je napisao(la):Nikako, tolika mu je brzina DAE. Imao sam doticni i spor DAE je jedini razlog zasto sam ga promenio. Tj. postoji utility na Teac sajtu koji ga moze naterati da radi DAE do 16x otprilike ali su stvari tako izgrebovane neuptrebljive zbog krcanja koje se javlja.
jddipqd je napisao(la):Nisam siguran kakva je situacija sa B revizijom, ali moj A posle stavljanja novog firmwarea grebuje 10x-15x u proseku i nikad nije preskočio ili zakrčao.
Uglavnom odeš na http://www.teac.com/DSPD/support.html i staviš novi firmware
omnik je napisao(la):Ja imam 532E-B... sa 1.0X (ne secam se) DAE je bio od 5 do 10x. Posle stavljanja 3.0B nece preko 4x![]()
Izem ti Teac...ctp;
Uzeo bih 540E ali je mnogo bucan...
Veruj mi, grebovanje muzike nije razlog za uzimanje 540E. Ja ga imam i do sada ni jednom nije presao 10x.omnik je napisao(la):Ja imam 532E-B... sa 1.0X (ne secam se) DAE je bio od 5 do 10x. Posle stavljanja 3.0B nece preko 4x![]()
Izem ti Teac...ctp;
Uzeo bih 540E ali je mnogo bucan...
Danilo je napisao(la):Veruj mi, grebovanje muzike nije razlog za uzimanje 540E. Ja ga imam i do sada ni jednom nije presao 10x.
Aca je napisao(la):Nesto ne valja kod tebe. Ako si stavio firmware 3.0 skini onda i programcic 5324 (CD-ROM Expansion utility) sa njim mozes da podesavas brzinu grebovanja i spin-down time. :wave;
RTFM tj readmeomnik je napisao(la):Taj program je dizajniran za w95. Pod W2K ne radi a pod W98 sta god da stavim ne reaguje.
omnik je napisao(la):Taj program je dizajniran za w95. Pod W2K ne radi a pod W98 sta god da stavim ne reaguje. Ma menjam Teac
Pozdrav![]()
Kako ide podesavanje spin-down time? Ja sam to vise puta probao ali nista. Da li nesto jos treba da se chachne (reche mi neko da treba da sa iskljuchi DMA pre upisa tog podeshavanja u rom cd-roma)?Aca je napisao(la):Nesto ne valja kod tebe. Ako si stavio firmware 3.0 skini onda i programcic 5324 (CD-ROM Expansion utility) sa njim mozes da podesavas brzinu grebovanja i spin-down time.
vlasta je napisao(la):Kako ide podesavanje spin-down time? Ja sam to vise puta probao ali nista. Da li nesto jos treba da se chachne (reche mi neko da treba da sa iskljuchi DMA pre upisa tog podeshavanja u rom cd-roma)?
Upps, ja imam 540, sto nisam naveo. Kod njega je spin-down 3,4 sekunde, sto uzasno nervira. Dakle ima li nade da se to podesi kod njega?Aca je napisao(la):Ma u sustini ne treba ni da ga podesavas, fabricki je 2min. i to je sasvim OK.
Misko je napisao(la):Najvaznije mi je da cita sve.
Aca je napisao(la):Nesto ne valja kod tebe. Ako si stavio firmware 3.0 skini onda i programcic 5324 (CD-ROM Expansion utility) sa njim mozes da podesavas brzinu grebovanja i spin-down time. :wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari