Šta je novo?

Teac 24/10/40 CD-RW

Imam tu srecu da imam CD-player koji je medju 5 najboljih u YU. Verujte, cuje se razlika snimanja izmedju 1x i drugih brzina.

delije91 je napisao(la):
Imam tu srecu da imam CD-player koji je medju 5 najboljih u YU. Verujte, cuje se razlika snimanja izmedju 1x i drugih brzina.

Neeeeee....to se ovde ne prica....sada ce da dodje Notax i pita koji model imas, a kada kazes objasnice ti da je to neko djubre i da......ali ipak cete se sloziti oko brzine snimanja:)

Neke od diskova oji se prodaju u SKCu na berzi snimaju na 24x, a vecina ide na 12x.

Razlika je tolika da moras da se udubis u slusanje da je osetis, a ja muziku slsuam u kolima i dok nesto radim na kompu ili cistim (???) po kuci:)....a imam 5.1 zvucnike (i pojacalo, naravno) koji su ocajno raasporedjeni i to razlike sto postoji je zanemarljivo....

Re: Re: Re: Teac 24/10/40 CD-RW

PJ je napisao(la):
Disk bi trebalo da ima 702MB (79:57:xx) tako da sigurno nije to problem. Jesi snimao jos nesto?

Taiyo Yuden i neka teshka noname medija od 702 MB. Oba su overburnovana na 703 MB i to na 24X. Pisach je zaista odlichan!

P.S.: Ako ste raspolozeni za test javite mi se na 063/352-275 da vam pozajmim Teac na test...

Kako moze zvuk da se pokvari pri brzem narezivanju.
To je digitalni signal,sastavljen od nula i jedinica ,a ne audio kaseta.Dobro,ako preskace ,to je nesto drugo,ali kvalitet????

mixa je napisao(la):
Kako moze zvuk da se pokvari pri brzem narezivanju.
To je digitalni signal,sastavljen od nula i jedinica ,a ne audio kaseta.Dobro,ako preskace ,to je nesto drugo,ali kvalitet????
Treba uzeti u obzir i termodinamiku samog procesa narezivanja, pa neke stvari posatju jasnije.

Ništa tu nije jasnije, ajde neka neko ko stvarno poznaje temu objasni zbog čega se pojavljuje razlika u zvuku, ako je uopšte i ima !?

Imam legendarni Philips 304MKII, potpuno upgrade-ovan, koji je bio i na sajmu audio tehnike u Hajatu i na skupu audiofila u hali Pinki i razbio uvek sve prisutne cd-ove koji kostaju i po 10000dm i vise. Tako da niko ne moze da mi kaze da ne valja...
Pozdrav i Srecan Bozic,
Ratko

Vrh Dno