ok probacu da konvertujem sa Workshopom jer sam pre toga konvertovao sa nekim bezveznim editorom, ali probao sam i 0.71 i 0.72 verziju isto nije htelo, a 0.81 verzija donosi dosta novina recimo h264 codec mi nije radio sa 0.72 ovde radi bez problema bas imam trailer za Ghost Rider film u tom formatu do sad nije hteo da ga pusta a od 0.81 bez problema, ajde javljam cim skinem sub.wshop sta sam uradio. PozzI_L_I_J_A je napisao(la):to lako mozes da izguglas naravno da se konvertuje
hint Subtitle Workshop
lepse je ovako kad titl ide posebno pa mogu da podesavam velicinu i poziciju, pre ovoga sam tako lepio titlove zato mi je sada mnogo laksenidza je napisao(la):Pocketdivxencoder ima mogućnost da ti lepi titl na rekompresovani .avi. Razmotri i tu mogućnost za buduće fajlove koje budeš pripremao za pocketpc.![]()
pa sta ti je onda sporo oko kopiranja to imam i ja s tim sto je kod mene kartica od 1 gb, ali izgelda da cu da nabavim vecu, Qtek S110 default na 416MHz, filmovi mi trebaju na tel najvise kad putujem od kuce za bg vikendom i nazad da se ne smaram u busuI_L_I_J_A je napisao(la):XCPUscaler - za OC
meni sve lepo radi i na 472 (default na Qtek 9090 je 400) ali 533 je i najbrza akciona scena bez dropa
kopiram naravno preko citaca oko 4MB/s SD trenutna kartica od 2GB
nidza je napisao(la):Pocketdivxencoder ima mogućnost da ti lepi titl na rekompresovani .avi. Razmotri i tu mogućnost za buduće fajlove koje budeš pripremao za pocketpc.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari