Može li savet TCL 75C735 ili LG 65NANO753QC, LG 65UR78003LK, LG 65UR80003LJ, SAMSUNG UE75CU7172UXXH?
Razmišljam se o TCL-u, ali ne znam koliko su kvalitetni. Pretpostavljam da se i update softvera može raditi preko samo televizora, a ne sve ručno. Pročitao sam ovaj forum, ali me zanima konačno mišljenje nekog iskusnijeg, ili ko baš ima taj televizor. LG 49UK6400PLF imam već 5 godina i odlično se pokazao.
Molim te napiši ovde razlike između lg nano i c735 jer i ja se razmišljam da uzmem c735.Ako ides na lg nano, idi barem na 65 nano 783,imam ga savrsen model,i meni odgovara sto je ips, a sam se razmisljao izmedju lg 7800 i tcl 735,i juce prelomio narucio tcl,kakav je u odnosu na nano 783,videcu za dan, dva.
Naravno ako stigne do vikenda.Molim te napiši ovde razlike između lg nano i c735 jer i ja se razmišljam da uzmem c735.
Da pohvalim Sh...., preko njih sam narucio, imaju opciju dostave, do vaseg stana, otpakivanja kutije i uključivanje i provere samog tv a. Nesto novo za mene a vrlo korisno.Molim te napiši ovde razlike između lg nano i c735 jer i ja se razmišljam da uzmem c735.
Od svi C735Može li savet TCL 75C735 ili LG 65NANO753QC, LG 65UR78003LK, LG 65UR80003LJ, SAMSUNG UE75CU7172UXXH?
Razmišljam se o TCL-u, ali ne znam koliko su kvalitetni. Pretpostavljam da se i update softvera može raditi preko samo televizora, a ne sve ručno. Pročitao sam ovaj forum, ali me zanima konačno mišljenje nekog iskusnijeg, ili ko baš ima taj televizor. LG 49UK6400PLF imam već 5 godina i odlično se pokazao.
Prebacili nam temu ovde. Samo da te pitam još nešto. Imaš lg a sada uzimaš tcl zbog čega? Javi uporedni test jer baš hoću da uzmem tcl ali mi je i lg u kombinacijiNaravno ako stigne do vikenda.
Da li se šališ ili stvarno? 🙂JVC je mama !
Od svi C735
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari